IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Xavier Ramon

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Xavier Ramon Grimalt
Disfressavella.jpg
Data de naixement 7 d'agost 1990
Lloc de naixement Palma, Policlínica Miramar
GUSTOS
Un llibre El codi Da'Vinci, Harry Potter,...
Un joc FIFA 2006
Una pel·li American Pie (trilogia)
Una sèrie CSI
Un esport Futbol
Un ídol Ronaldinho
Un plat Arros Negre
Música {{{Música}}}


Hola, que tal? Soc en Xavier Ramon. En aquest wiki vos contaré tota la meva història des de que som a Mata de Jonc.


EL PRINCIPI

Vaig arribar a l'escola el curs 1994/1995, és a dir quan jo tenia 4 anys. Provenia de la guarderia municipal "Ciutat Antiga", situada al casc antic de palma. Vaig conèixer aquesta escola gràcies al meu germà que va entrar un o dos anys abans que jo. Com ja he dit abans, vaig entrar a l'escola quan tenia 4 anys. Com que era petit, tot em pareixia enorme i solitari, els primers dies de classe, em vaig sentir "desplaçat", però al cap de poc temps em vaig anar acostumant als companys i vaig fer amics.

El primer dia de classe, per part meva, va ser una mica traumàtic, ja que des de que el meu pare va marxar de l'escola vaig començar a plorar desconsoladament, fins que na Maria Quetglas (la nostra tutora d'aquell curs), ens va fer seure a l'estora, que si no recordo malament era com una taula d'escacs però a lo bèstia, i em va presentar a la resta de la classe. Just en aquell moment vaig deixar de plorar i "hasta aquí puedo leer" perquè ja no me’n recordo de res més.

En aquesta foto podeu veure tots els meus companys de 4t d' E.S.O., el darrer curs a l'escola Mata de Jonc, durant el viatge a Andorra. Jo som el que duu el capell de punxes vermelles i que està just damunt el nostre professor de matemàtiques, Pau Cabot.


AFICIONS

- Com molta gent sap, jo som un gran aficionat als esports en general però n'hi ha un que m’encanta, és el cas del futbol. Des dels vuit anys el practico. Vaig començar a jugar a futbol sala, gràcies al meu amic Joan Melià, que em va dur a un entrenament del seu equip, Los Almendros, i em va agradar tant que mi vaig acabar apuntant. Vaig jugar a futbol sala fins aquest any que vam decidir en Joan i jo de provar a jugar a futbol "gran", que de moment ens va bastant bé. La majoria de la classe són, per dir-ho de alguna manera, simpatitzants del Barça, però jo em considero un aficionat (gairebé un fanàtic). Tot i que també som un "simpatitzant" del Mallorca.

-També m'agrada molt disfressar-me, ja que aconsegueixo fer-ho bastant bé.

que vos pareix?????? Aquí me teniu amb el meu amic Joan disfressats de princeses.
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines