IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Nmota

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:13 2 des, 2007 (CET)

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:52 9 des, 2007 (CET)


vale e no posis la mala a grups preferits!-- Ebanal 20:36 10 des, 2007 (CET)


Hola A sa pàgina de curiositats has escrit això com a peu de pàgina de s'exemple 3: "exemple 2. La caixa es troba a l'espai i té una acceleració de 9,81 m/s² " Crec que hauries de posar exemple 3 i que es troba a la Terra (per lo 9.81 m/s²)--Raül Olmos 16:48 13 des, 2007 (CET)


Sa teva wiki mola :) --Raül Olmos 16:50 13 des, 2007 (CET)


He substituit s'imatge de s'explicació de ses ones de xoc per una altra a sa que li he ficat explicacions en català. La teva imatge estava molt bé, però crec que aquesta ajudarà més a entendre-ho. Si hi estàs d'acord possem un missatge a sa meva wiki. --Raül Olmos 21:53 26 feb, 2008 (CET)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines