IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Mcampins

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

<html> <title> Discussió MCampins </title> <body> Aquesta és la discussió d'en Marc Campins.
Posau el que em volgueu dir </body> </html>


MARCURRIS, quina obra va escriure en la place que no ho trob? i una altre cosa, vols que posi algun altre cosa?


hola maaaaaaaaaarc no poses fots

lluis: marc que li posam a sa pagina de lo de mates Matricules fàcils 3

has de posar sa teva part de es full

Here Be Dragons

He estat revisant la feina de cadascú al wiki. La teva és molt poca. Mira't la discussió de la pàgina i mira de posar remei a les coses que us recoman. Pau · Discussió 19:11, 10 oct 2010 (UTC)HERE BE DRAGONS LLEGUI MARC Marc t'ho deman a tu perque estas conectat i si ho pos a la discusio d'alla ningu me contestarà i ho necesit saber ara, perfavor llegit l'apartat de: Perque el nom de here be dragons i després llegeix lo meu i dim si te pareix bé o no sa veritat esque no sé si es una tonteria el que dic ja que no en tenc el que posa allà. Gràcies :)

En temps antics, a les regions inexplorades dels mapes es deia que hi havia dracs (here be dragons), i solien ser representades amb el dibuix de un drac o una serp marina gegant. La zona desconeguda causava temor, per l'etiqueta que havien posat a la zona desconeguda. Així amb el concepte de que hi havia dracs, lo desconegut tenia forma, encara que una forma errònea.

La gent del poble, posava etiquetes que satisfacin per quantificar i empaquetar convenientment lo desconegut. Encara que el fenomen no es conegues personalment i no tengues una explicació racional, intentam trobar la més fàcil i ràpida solució.Les pseudociències són els here be dragons actuals. és a dir, que a lo que casi no coneixem i alguna autoritat (metge, físic, químic)ens diuen que és, nosaltres automàticament ens ho creim.

pd: soc na Marga

{{2001}}

He vist que has retocat la plantilla. Te l'he tunejada perquè millori la seva estètica. Has provat de fer que inclogui el resum? quins problemes has tengut? Pau · Discussió 10:34, 26 març 2011 (UTC)

Prova-ho a {{2001bis}}. Pau · Discussió 09:27, 27 març 2011 (UTC)
Jo estic fent feina a {{2001tris}}. Aquesta pàgina te pot servir. Pau · Discussió 09:38, 27 març 2011 (UTC)


tu no t'has rallat fent feina no? esta prou bé--Joantuduri 17:42, 28 març 2011 (UTC)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines