IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Frullan

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Tema de lògica

Això no és serio, Francesc. No has fet més que esborrar els possibles resultats d'una tdv i copiar-ho de nou amb un justificat. Per altra banda, els consells que dones no són dolents.

Si vols fer alguna cosa perquè te la valori de veres, que sigui de autènticament de valor. Agafa qualsevol dels exercicis que hem fet a classe i no hem corregit i posa'l allà o crea alguna pàgina o per solucionar dubtes. Per favor, confiï que tu seràs més feiner i constructiu. Jaume Bueno

Crec que el que no és serio és que me diguis que he fet una cosa (que no sé molt bé que vols dir) que no he fet. Els possibles resultat de la tdv (no de quina dius, la veritat) no els he tocat per res jo, no hi de de fer res amb els resultats. D'altra banda, posar-nos a copiar valors no crec que sigui molt constructiu, millor si la gent aprèn com resoldre tdv abans que no copiar-ne el resultat. La veritat que m'has sorprès perquè jo no he esborrat res enlloc, només he posat consells ja que estava tot plè. --Frullan 21:15 25 mai, 2006 (CEST)

La plantilla

La plantilla del curs està mal emprada.

Fixa't com s'empra: Template Discussió:Curs --Pau 07:04 7 mar, 2006 (CET)

Els enllaços interns

Fixa't com es fan els enllaços interns: Què falta? o bé Coses per fer. Molt més senzill que com ho fas tu ... --Pau 20:26 8 mar, 2006 (CET)

Oh, okei ho faré així. Thanks--Frullan 21:32 8 mar, 2006 (CET)

Pàgina d'Olot

Jo crearia una pàgina per a les fotos del viatge a Olot, així com n'hi ha una d'Orient. I ja que hi som, una pel viatge de Manresa... --Pau 18:42 9 mar, 2006 (CET)

Fet, falten continguts.--Frullan 21:56 9 mar, 2006 (CET)
Au, tothom a omplir això!--Llorenç 22:00 9 mar, 2006 (CET)
També he fet Andorra--Frullan 23:00 9 mar, 2006 (CET)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines