IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Ebanal

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:13 2 des, 2007 (CET)

Contingut

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:50 9 des, 2007 (CET)


'( joliiiiiiiiin!

ja la posaré ja! muajajajaj! tan suave, tan fresco un sueño vernel;)!--nanat 20:47 10 des, 2007 (CET)


Una bona web sobre si es va arribar arribar a la lluna o no

En llegir aquesta web http://es.answers.yahoo.com/question/index?qid=20060702124645AA0kaj5, me n'he enrecordat de la pregunta que feres a classe. esper que et resolgui dubtes. Pau · Discussió 09:57 24 feb, 2008 (CET)

The Right Stuff

Pots posar l'enllaç quan xerrau del projecte Apol·lo. Respecte al canvi de la taula del Projecte Mercuri, me sembla que ja ho ha fet qualque company teu. Indica-ho amb la plantilla {{Fet}}. Pau · Discussió 14:54 8 mar, 2008 (CET)

Viquipèdia

Unes quantes coses:

  1. Per afegir un apartat a la meva discussió clica sobre la pestanya + (o si no, fes-ho al final de la pàgina).
  2. Ja he vist l'article d'en Ruffini. Pots ajudar-te de http://es.wikipedia.org/wiki/Paolo_Ruffini
  3. Les aportacions no es signen. Ja queda a http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Paolo_Ruffini&action=history
  4. Si has de pujar fotos a Commons, han de ser fetes teves. Si són fotos d'un llibre o això, tenen copyright. Llegeix-te http://ca.wikipedia.org/wiki/Ajuda:Carregar_un_arxiu. Pau · Discussió 19:19 10 mar, 2008 (CET)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines