IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Rbosch

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

BENVINGUTS!

250

Hola! Benvinguts al meu racó. Soc na Rosa i faig 2n de batxillerat a l'IES Josep Maria Llompart, però no fa molt he estat alumna a Mata de Jonc. Les meves principals aficions giren al voltant del dibuix, l'escultura, la pintura, el cinema, etc. De fet m'agradaria dedicar-me al món de l'art en un futur. Una altra de les meves aficions és l'esport, sobretot el bàsquet el qual he practicat durant molts anys. També disfrut sortint a fer una volta amb bicicleta o montant a cavall. M'encanta viatjar (encara que no tenc oportunitat de fero molt)i anar a la mar, sobretot a cala Salmunia. Però el meu etreteniment diari és la companyia dels meus germans. Bé, i com gairebé tothom soc feliç anant de festa amb els amics! Esper que desfruiteu de la pàgina i m’ajudeu a millorar-la.

LA CLASSE

Aquesta és la meva classe!Amb ells he crescut fins que ha arribat l'hora de sortir del niu. I encara que ja no ho és oficialment, no puc deixar de referir-me a ells com si encara ho fosin. T'explicam més coses aquí.[1]Classe.jpgFOTOS

Elisa.JPG Al pati nou.JPG Carme i elena.JPG
Bots.JPG Bot elena.JPG Elena.JPG
Carme i jo.JPG Ators.JPG Elles.JPG
Nines.JPG Neus i jo.JPG A 2n.JPG
Atorss.JPG De petites.JPG Al pati.JPG

EQUIP DE BÀSQUET

Com ja he dit abans m'encanta el bàsquet. Durant uns quants anys he jugat amb l'equip de Montuïri, i en el meu darrer any ho vaig fer a Palma amb el Bons Aires. Vaig començar a practicar aquest esport, pel simple fet de tenir massa temps lliure, però aviat es va convertir en una afició. Ara ja no el paractic, doncs un equip significa compromís i assolida una edat te'n demanen més, i m'ha resultat difícil compaginaro amb els estudis. Igualment tenc pensat incorporar-me de nou en finalitzar aquest curs.


Bons aires.jpg
Montuiri.jpg Dois.jpg

DIBUIXOS

Una de les meves aficions és el dibuix, de la qual esper que algun dia en pugui extreure alguna cosa més que un entreteniment. Aquí en podeu veure alguns.

Ballena.jpg Retrat de na carme.jpg
Sirena.jpg Drac.jpg

IMATGES QUE M'AGRADEN

Libel·lula.JPG Sara.JPG Papallona.JPG Caragol.JPG
Fada i lluna.JPG Estiu.JPG Amapola.JPG Peus.JPG
Mel.JPG Peixos.JPG Ulls del món.JPG Ull.JPG
Girasol.JPG Llimona.JPG Ratolins.JPG Formatge.JPG

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines