IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Qoliver

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bones som en Miquel oliver si voleu sabre més coses sobre jo anau a:

Protada/Categoria 3reso/Miquel Oliver.

Allà vos esper!!!!


Administrador

Hola Miquel, llegeix el que t'he posat a discussió.BOOoonEEs!! Com vaaa??¿? Jo som en Miquel Oliver alumne de 3er d'ESO. Man dit que he de posar alguna cosa però no se que posar. Bé, s'intenterà.

Juc a Basket i soc molt bo jiji! També m'agrada molt tocar la guiterra perquè també la se tocar molt bé! Sassignatura que m'agrada més es Català, no es per fer sa pilota a na Bel i sa que menys m'agrada es informàtica, no es per fer-li sa pilota a nen JotaBé! es broma, es que sa xispa va fluixa. <Es Anglès>.

Estic a un grup d'excurcionistes amb un parell més de la classe, el GEM "Grup Excurcionista de Mallorca". Cada any feim un viatge a la neu i es molt divertit, sobre tot els monitors que de cara a l'any que ve canviaran ni no serà tant "guay".

A mi com he dit m'agrada la música i els grups que més m'agraden són: Piperrak, ska-p, kortatu, els grups d'ska i també el punk anglés, com: Blink 182, sum41, the offspring....

Ara desde finals de l'estiu de 2006, amb amics de portocolom, hem fet un grup de música. Aquí una fotografia de la meva guiterra:

Guitar1.jpg Fitxer:1631.jpgAtres pàgines:

Fotos meves

Feines de la quinta 1991

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines