IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Nmesquida

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

HOLA

Sóc na Neus de tercer d'eso i tenc tretze anys, vaig néixer el dia 28 de novembre del 1995. Venc en aquesta escola des-de que tenia tres anys i l'any que ve ja serà el meu darrer any aquí.

Vaig a tercer d'eso i la nostra classe es diu Ecopinta com la tenda de pintura que hi ha davant l'escola.M'agrada:

-nedar

-llegir

-escoltar música

- m'encanta viatjar

No m'agrada:

-escriure

- que hem facin fotos

-llegir còmics

Com ja he dit abans m'agrada molt viatjar i el viatge de la meva vida seria a Austràlia. El llibre que més m'agrada és "Tres metros sobre el cielo" Tres metros sobre el cielo.jpg


Bé, això és tota la informació sobre jo.PREGUNTES SOBRE EL PROGRAMARI LLIURE

-Què és el Gnu?És un sistema operatiu lliure.

-Què és més segur un programari lliure o un programari privatiu? Segons els defensors del programari privatiu és aquest perquè garanteix la protecció de les novetats, però segons els defensors del programari lliure diuen que no perquè els dos funcionen igual de bé.

-Quina diferència hi ha entre programari lliure i programari alliberat? En el alliberat no s'ha de pagar però no pots modificar-lo,copiar-lo ni obrir-lo i en el programari lliure no s'asseguren els drets a la modificació i redistribució del producte.

-Què és un programari alliberat? Són els programaris que han estat alliberats de les llicències patentades.

-Què és el codi obert? Són els programes en que tu pots entrar sabent el seu codi font del producte i pots modificar el disseny del programa.

-Què és la free software foundation?És una fundació de programaris lliures i tots els programes que vulguin ser lliures han de complir els requisits de la free software foundation. PREGUNTES SOBRE L'OPEN OFFICE

-L'openoffice pot llegir documents fets amb un altre programa? Sí, pot llegir documents fets amb altres programes i permet fer servir formats ODF.

-Què és l'openoffice.org? És un paquet ofimatic (informàtic), amb codi obert i també creat per fer la competència al Microsoft Office.

-De quines programes informàtics consta l'open office? I per què serveixen?Consta del: writer processador de textos; calc full de calcul ;draw per dibuixar; impress per fer presentacions; math per fórmules matemàtiques i base programma de bases de dades.

-Què és el format ODF?És un format creat per Oasis, és un format de fitxer estàndard o també anomenat Format de Documents Obert per Aplicacions Ofimàtiques.

-Per què serveix el Base? El Base serveix per a la modificació de bases de dades. És possible crear i modificar taules, formularis, consultes i informes. L'aplicació proporciona diferents aplicacions: vistes de disseny i vistes en moda.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines