IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Jthomas

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

BREU BIOGRAFIA

hola, som en jordi thomàs vanrell. Vaig néixer dia 4 de Febrer del 1995.

M'agrada n'Alexandre Rodríguez, trob que és molt guapo i mono. és com un ninet petit però amb gran (no ho dic per que ho tengui (algo) gran). No li vull fer competència a nen víctor però... ses coses són com són.

També m'agrada el F.C.Barcelona. Som fan del barça i antimadridista. He estat present a l'era Guardiola, un gran honor per tot barcelonista. L'era puyal, imessiimessiimessiimessiimesiimessiimessiimessiimessi! També hem sap greu aquest any 2009 haver de despedir al gran Sr.Andres Montes. Un memorable de l'NBA, i de l'inventació de molts noms com: "tiburonpuyol", "suiteiniesta", "motoGPalves", "el professor", "decodificador" i de s'NBA "gasolinagasol", "mr.katering", "multiusos", "rickibissnes". També, estic visquent l'era Florentino. Un cabró que amb gent que sa mor de fam paga 100.000.000€ per un sol home. Home que, no només sap jugar a futbol.

RonaldoM.jpg


JO I L'HANDBOL

M'agrada o millor dit, m'encanta jugar a bambol (handbol en cristià). Jugo amb el Team de l'escola "Mantes de jonc". L'any passat varem anar al campionat de Balears, (vam guanyar, logicament) i després varem anar a jugar a Barcelona a les instalacions esportives de Sant Joan Despí. El primer partit contra els aragonesos varem guanyar, el segon partit contra el barcelona ... (sense comentaris) i al darrer partit varem tenir una desgràcia, millor no la contam.

encantat de coneixe't!

Jordi.bcn.jpg

la primera fotografia es del campionat d'espanya infantil masculí. contra maristes zaragossa. varem guanyar d'un! als ultimas instants de partit. va ser molt emocionant.

Unbloc.jpg

aquesta fotografia es al Torenig de GeieG a Girona. varem quedar segons, varem perdre la final per tres gols contra els tercers de la lliga catalana, el girona. Va ser una molt bona actuació per part del nostre equip.


FEINES DE CLASSE

PROGRAMARI DE LLIURE CONFIGURACIÓ

PREGUNTES:

AVANTATGES DEL MOZILLA DAVANT L'EXPLORER O A L'INVERSA:

temps de càrrega

Mozilla, segons diuen tarda més amb carregar, ja que l'explorer té molts programes instal·lats que només són seus això li permet menys temps de càrrega.

ús de memòria

Aquest problema és el mal funcionament d'algunes extensions, que gasten més memòria de la que requereixen, com la barra de Google. És a dir, pel que guanya en temps de càrrega ho perd en memòria. Però jo crec que és millor tenir una ràpida càrrega.

visualització

Els usuaris que venen des d'Internet Explorer noten que algunes pàgines web no es veuen al Firefox tal i com s'esperaven. Aquest problema és cada cop més inusual, i no és un problema del codi del Firefox sinó de certes pàgines web que no segueixen els estàndards W3C, per tant aquestes tampoc es veuen bé amb altres navegadors que no siguin l'Internet Explorer. Els controls ActiveX o VBScript són codis propietaris de Microsoft, que no segueixen els estàndards W3C i que algunes pàgines web incorporen.

SERIA BO, TENIR NOMÉS UN PROGRAMARI? (ÉS A DIR, NOMÉS TENIR MICROSOFT O NOMÉS LINUX):

segons hem consultat a gent, que se'n entén sobre aquest tema ens han dit que:

  • La variació és bona, és bo que hi hagi variacions. (això ens ho ha dit un hacker de l'informàtica)
  • Pero com bé, hem dit, ja que la variació és bona. També és podria provar de només tenir un únic programari. Tenir-ne només un el que faria seria unificar més, pero separar més. Ja que tots els programes restants que no són l'unificat, serien expulsats.

Jo crec que no seria bo, simplement per la separació i des-contractació de tots els altres programaris, com a mínim pels que no són gratuïts. Ja que tots els altres si volguessin seguir dins el mercat haurien de ser il·legals.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines