IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Jmagraner

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Josep Magraner i Llobera
300px
Data de naixement 20 de Juliol de 1991
Lloc de naixement Pollença Universal
GUSTOS
Un llibre El llibre de les bèsties
Un joc SSX3
Una pel·li El Codigo Da Vinci
Una sèrie Padre de Familia i Porca misèria
Un esport Tenis
Un ídol Marc LLuís
Un plat Algun plat d'arròs
Música {{{Música}}}


Wola!Som en josep i avui començ a escriure a n'aquest espai. Vos parlaré una mica de les meves aficions i dels meus gustos per la música. Les meves aficions són el tenis, que m'agrada molt i una que no es molt corrent;l'aeromodelisme.

Desde fa poc la meva passió per el bodysurf s'ha intensificat (oh yeaah!) per les platjes d'Alcúdia hi ha unes ones que van mel. Els meus gustos per la música són clars. M'agrada l'ska, el rock, el punk i el rock català.(en gran mesura)' -Ska-p. -Piperrak. -kortatu. -Green Day -Obrint pas. -Lax"N"busto -La gossa sorda -The offspring -Els pets -Reincidentes -Mago de Oz -Jarabe de Palo -Morodo -Gerard Quintana -La gran orquesta republicana. -Sopa de cabra'Reincidentes.jpgGerard.jpg

'L'aeromodelisme ara per ara no el practic. Era un capvespre per desconectar de tot. Molava. Consisteix en fer volar una avioneta mitjançant una emisora(comandaments), el motor, el receptor, i l'avioneta. És molt complicat, la coordinació dels moviments de l'avioneta i la velocitat de l'avió.Existeixen dos tipus d'avions els avions caza que van amb un motor de propulsión (2000€;toma clau!) i els avions d'ala alta o ala baixa. És fascinant!'Corsair.jpg

Aquest avió és el model Corsair, la carecterística principal d'aquest avió és l'ala, es curvada i facilita el gir.

Boeing.jpg

Aquest prototip es un Boeing, és enorme. Normalment no solen ser així. És una avió que funciona amb propulsió. Té cuatre propulsors a les ales i una darrere. No té hèlix.

Consider el bodysurf una activitat aquèctica molt divertidfa i interesant , vos posa unes fotografies perque ho entegueu millor: Ona!.jpg Kahala.jpg Com molta gent ja sap jo són de Pollença. Pollença: Poblet situat al Nortíssim de Mallorca a la primera antena empeçant per l'esquerra. Allí ambés de tenir palmeres sortides a sobre del mar tenim...pins(jajaja.....ja), som més originals. Observen. PortDePollenca.jpg M'encanta Pollença:MIra tu, Iwalito ke a les agències de viatges. Cavall bernat.jpg Bé, la meva feina aquí ha acabat vos deix amb una cansó de La Gran Orquesta Republicana. Enda Adéw. Los que trabajan tienen miedo de perder el trabajo. Los que no trabajan tienen miedo de no encontrar nunca trabajo. Quien no tiene miedo al hambre tiene miedo a la comida. Los automovilistas tienen miedo de caminar y los peatones tienen miedo de ser atropellados. La democracia tiene miedo de recordar y el lenguaje tiene miedo de decir. Los civiles tienen miedo a los militares, los militares tienen miedo a la falta de armas, las armas tienen miedo a la falta de guerras. Es el tiempo del miedo. Miedo la mujer a la violencia del hombre y miedo del hombre a la mujer sin miedo. Miedo a los ladrones, miedo a la policía. Miedo a la puerta sin cerradura, al tiempo sin relojes, al niño sin televisión, miedo a la noche sin pastillas para dormir y miedo al día sin pastillas para despertar. Miedo a la multitud, miedo a la soledad, miedo a lo que fue y a lo que puede ser, miedo de morir, miedo de vivir.

Adw!vagi bé!

                          Josep
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines