IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Asolomando

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

ANTÒNIASOLOMANDOMARTÍ 3 ESO

Odissea a l'espai 2001

Aquesta part de la pel·lícula sens dubte és la menys documentada físicament, és més bé filosòfica. Tot comença amb un viatge estrany i al·lucinant per uns paisatges de llum i color a gran velocitat. Inesperadament canvia l'escena i es troben dins una estranya habitació on en Dave veu diferents etapes de la seva vida. Per aquestes raons nosaltres no hem tractat molt aquesta darrera part de la pel·lícula.


Programari lliure

Preguntes

1.Quina diferència hi ha entre copyright i copyleft?

2.Quina es la diferencia entre programari lliure i programari gratuït?

3.Quina és la diferència entre el programari gratuït i el programari privat?

4.Per quina part i han sortit guanyant les persones que han creat el programari gratuït?

5.Què és la cultura lliure?

Respostes

1.El Copyright són els drets d'autor

2.Al programari lliure tu pots fer el que vulguis,obrir, editar, copiar ... . Al programari gratuït el pots utilitzar però no el pots obrir, saber com està fet, copiar, ... però el pots fer servir.

3.Al programari gratuït tu pots mirar i fer-lo servir però no el pots editar ( afegir-hi informació o extreure'n ), en canvi el programari privatiu, no el pots veure, editar-lo ni res, si ho vols fer has de pagar.

4.Les persones que han creat el programari gratuït, no hi han sortit guanyant ho han fet per "amor al arte", ho han fet per que tu pugues gaudir de la informació comuna.

5.És posar en comú la teva cultura i els teus coneixements sense cobrar res, i així aconseguir compartir informació


OpenOffice

Openoffice És una aplicació que forma part de la suite d'ofimàtica OpenOffice.org. La principal diferència és que Base és programari lliure i es pot descarregar des d'Internet de manera totalment gratuïta. L'OppenOffice, presente diferents programes amb els quals es possible crear i modificar taules, formularis, consultes, textos, diagrames, fulls de calcul, etc.

WRITER:

L'OpenOffice Writer és un processador de textos que forma part del conjunt d'aplicacions lliures d'oficina OpenOffice.org i es pot descarregar lliurement des d'Internet.

Suporta gairebé del tots els formats clàssics de documents. El seu format natiu de fitxers és l'ODT. El Writer és també un potent editor d'HTML tan fàcil d'usar com un document de text.

És totalment modificable i ens permet canviar qualsevol configuració; ja sigui de la barra d'eines (afegir i suprimir botons), dels menús, del programa en general, ... A més pot protegir documents amb contrasenya, desar versions del mateix document, inserir imatges, objectes, firmes digitals, símbols, fòrmules, taules de càlcul, gràfics, enllaços,...

Actualment, l'OpenOffice.org Writer, ha experimentat un gran canvi en la seva nova versió 2.0. Presenta una gran varietat de noves opcions i característiques, tant visuals com tècniques.

CALC:

L'OpenOffice Calc és un gestor de fulls de càlcul lliure que forma part del paquet ofimàtic OpenOffice.org, disponible sota la llicència LGPL.

El Calc és similar al Microsoft Excel i inclou unes característiques similars. El Calc és capaç d'obrir i modificar fitxers en format de Microsoft Excel, el format del Calc (ODF). El Calc és capaç d'obrir i desar arxius en molts altres formats.

DRAW:

L'OpenOffice.org Draw és un editor de gràfics vectorials que forma part de la suite ofimàtica OpenOffice.org. Ofereix unes característica versàtils entre figures., que estan disponibles amb una àmplia varietat d'estils de línia i faciliten fer dibuixos com a organigrames.

IMPRESS:

L'OpenOffice.org Impress és un programa de presentacions; forma part de la suite ofimàtica OpenOffice.org. També inclou la capacitat de crear fitxers en format PDF. L'Impress sofreix de la carència de dissenys de presentacions llestes per a ser utilitzades. Per descomptat, a Internet hi ha disponibles plantilles de tercers. L'OpenOffice.org Impress, conté una enorme galeria de banderes, logotips, icones i pancartes per a presentacions generals i projectes de dibuix.

MATH

L'OpenOffice.org Math és una eina que permet crear i editar fórmules matemàtiques.

Preguntes:

1. Què volen dir les inicials SQL?

2.Què vol dir que el Writer es també un potent editor d'HTML?

3.Quina diferència hi ha entre l'Oppenoffice.org Writer i l'Oppenoficce.org?

4. Què és la llicència LGPL?Fotoclase.jpg Claraijo.jpg Ecopinta.jpg Pati.jpg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines