IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Arodriguez

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

N' alex5.gifHola som n'Alex i vaig a tercer d'eso.

*M'agraden molt ses mates.

Les meves aficions són: jugar a handbol, fer deures (per desgràcia),llegir (a vegades) i escoltar musica.'

Alexandre Rodriguez Garau
Barçalogu.JPG
Data de naixement 3 de desembre 1995
Lloc de naixement Policlinica miramar(Palma)
GUSTOS
Un llibre Robinson crusoe
Un joc call of duty 6
Una pel·li El padrino
Una sèrie aida
Un esport Handball
Un ídol Ningú
Un plat Entrecot
Música {{{Música}}}

PROGRAMARI LLIURE

El programari lliure (en anglès free software) és el programari que pot ser usat, estudiat i modificat sense restriccions, i que pot ser copiat i redistribuït bé en una versió modificada o sense modificar sense cap restricció, o bé amb unes restriccions mínimes per garantir que els futurs destinataris també tindran aquests drets.

Com que el programari es pot redistribuir lliurement, en general es pot trobar gratis a Internet, o a un cost baix si l'adquirim per mitjà d'altres medis (CD-Rom, DVD, disquets...). A causa d'això, els models de negoci basats en programari lliure normalment es basen en proporcionar serveis de valor afegit com suport tècnic, cursos de preparació, personalització, integració, o certificació.

En general, es pot dir que un programa és lliure si permet les quatre llibertats definides per la Free Software Foundation:

  • La llibertat d'executar el programa per qualsevol propòsit (llibertat 0).
  • La llibertat de veure com funciona el programa i adaptar-lo a les necessitats pròpies (llibertat 1). L'accés al codi font és un requisit.
  • La llibertat de redistribuir còpies (llibertat 2)
  • La llibertat de millorar el programa i de distribuir-lo de nou amb les millores realitzades, per tal que tota la comunitat se'n pugui beneficiar (llibertat 3). Igual que a la llibertat 1, l'accés al codi font és un requisit.PREGUNTES?

  • Quin benefici treuen els creadors del programari lliure?

-
OPEN OFFICE

Pròpiament denominat OpenOffice.org (no OpenOffice, a causa d'una disputa de marques), és un projecte comunitari per crear una paquet ofimàtic basada en codi obert (amb llicència LGPL), procedent d'una versió antiga de StarOffice de Sun Microsystems.


Funcionalitats

Pot llegir i escriure directament els fitxers creats amb els programes de Microsoft Office Word, Excel i Power Point, i a més, i a diferència d'aquest, permet fer servir els formats ODF, que són estàndard ISO, IEC i OASIS.

La mida dels fitxers desats en els formats ODF és força menor a la mida dels fitxers equivalents desats amb els formats de Microsoft Office.

Existeixen versions d'OpenOffice.org per a Microsoft Windows, GNU/Linux, Solaris i MacOS.

Les versions més recents d'StarOffice estan basades en el codi base de l'OpenOffice.org (de forma similar a la relació existent entre Netscape Navigator i Mozilla).Els grups de musica que m'agraden més són:

  • green day
  • simple plan
  • lax'n'busto
  • els pets
  • el rock és el tipus de musica que m'agrada més


El meu equip de futbol preferit és el mallorca però també m'agrada el barça.


MALLORCA: Mallorca.jpg BARÇA: Escutbarça.jpg


Tenc dos moixos, un mascle estupit que mai vol estar a damunt i una famella molt petita. Encara i aixo m'agraden molt els moixos.


M'arada bastant jugar amb la play 3 sobretot a Call of Duty: Modern Warfare 2! Fitxer:/home/arodriguez/Escriptori/images.jpeg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines