IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tercer ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
3r d'ESO
3rESO.jpg
Nom Persianes i Finestres
Curs 2004-2005
Edats 14 i 15 anys
Tutor/a Francisca Mas
Altres Professors Joan Bover

Jaume Bueno

Bel Busquets

Pau Cabot

Antònia Enseñat

Ruth Planells

Francisca Mas

Llorenç Mercer

Maria Pizà

Viatge/Sortida -
Altes Víctor Ferreras
Baixes Greter Arce

Cati Morro

Fou l'any de... 2005

Ni idea


Contingut

Anècdotes Generals

Adéu!

A 3r d'ESO vam ser els encarregats de preparar el comiat dels alumnes de 4t d'ESO que se n'anaven. Va ser molt divertit! Encara que ens varen dir que estava durant massa temps el comiat i en varen eliminar una part (crec que eren proves de degustació). Vàrem fer diferents proves: imitar animals, fer feines domèstiques, mal·labars, proves de tacte i, per acabar, aeròbic amb na Ruth!

Neus Sureda

Fotos del comiat de 4t d'ESO:

Damià
Aeròbic de comiat
La classe
Rosa Bautista i Sandra
Francesc Soler i Manu

Laura Garau

Carnaval

Per majoria vam decidir disfressar-nos dels anys 80. Aquell any erem els encargats del bar, per guanyar diners pel viatge d'estudis. A continuació teniu unes quantes fotos que ens vam fer:

Bessons
Rosa i Laura
Totes
Quins cabells són els autèntics?
Adrià tallant coques
Tenma i Andreu

Laura Garau


Ells també són bons al·lots!

Llàstima que al final ho hagui de publicar jo, qui en un principi no tenc gaire a veure amb s'anècdota. Va anar més o menys així (Si veis errades, perfavor, corregiume):

Nins i Carme
Nins llegint

Una sèrie de nins, estaven cansats de que sempre que passava alguna cosa a sa classe ells en fossin els responsables, pel simple fet, com deien ells de ser els "nins dolents". Cansats i cansats de que això sempre passés, van decidir passar a l'acció. Un dia, van venir a classe disfrassats amb les seves millors camises i corbates amb la intenció de demostrar que ells també eren bons al·lots. Van asseure's a primera fila, amb un llibre, i van guardar silenci tota la classe. Un parell de fotos del fet.


Carme Ventayol

Anècdotes Personals

Aquells vespres...

Jo he sortit.

Això us puc dir, no sempre he estat confinat davant del meu PC jugant o navegant per internet. Me'n record molt bé dels divendres o dissabtes nit que passava amb n'Ànkor i en Francesc Bassa. El tema era monòton a tope, però molt divertit.

Aquí teniu un prototip del model AZ-31 que utilitzàvem
El plà era senzill: Quedàvem damunt les 9, més o menys, davant el Bocatta de la plaça on hi ha el Bar Chakal aquell, a vegades sopàvem i d'altres ja veníem sopats. Anàvem per allà, voltant, rèiem, bevíem Coca-Cola i Suc de Taronja 100% natural i tot això. Bé, i llavors, al cap d'unes horetes, començava la tornada a casa.

Anàvem a Ca n'Àngel, compràvem una botella de Suc de Préssec, ens procuràvem un carrito d'aquests del SYP i una botella d'Alcohol de cremar. El recorregut fins a ca en Bassa no era precisament curt, i normalment durava unes 3 hores, contant que partíem sobre les 12 i arribàvem a les 3 més o menys.

Bé, durant tot el viatge anàvem canviant el torn de qui anava sobre el carrito i qui l'empenyia, també anàvem jugant amb l'alcohol i un foguer, i el més bo era l'aturada de Boxes per a comprar una hamburguesa d'1€ al Burger King del Passeig Marítim. En fi, experiències inoblidables.

Francesc Rul·lan

Aquells vespres... II!

Jo no he sortit...

Durant pràcticament tot 3r d'ESO un divendres si i un no en Tenma i jo anàvem a dormir a casa en Damià. Allò era una veritable sala de màquines, ja que hi havia tres TVs, dues PlayStation 2, un ordinador i qualque vegada el portàtil d'en Tenma. Solíem arribar allà a les 8 o les 9, quan arribàvem ens posavem a jugar cada un a una màquina per començar a entrar en calor, i devés les 10 o les 11 anàvem a sopar (de ramen). En acabar, posàvem música (no molt forta perque el seu pare dormia) i fèiem tornejos al "monofutbol" mentre en Damià cantava tota l'estona la mateixa cançó, el que no jugava a la Play (ja que el joc era només de 2 jugadors) estava a l'ordinador fent altres coses.

A l'altra Play que no hi havia el "monofutbol" hi havia ficat qualque Final Fantasy per si a algú li entraven ganes de jugar-hi. No vos penseu que sempre jugàvem al mateix joc! Anàvem variant: GTA: San Andreas, Naruto, FF i molts més).

Quan ens cansàvem de jugar, ja tard, algunes vegades miràvem pel·lícules, però normalment agafàvem pots d'1 litre de gelat o crispetes i anàvem a la terrassa o a la seva habitació, posàvem la BSO de Final Fantasy i xerràvem de coses i més coses (mentres engoliem com a porcs). Fins que a la matinada (a les 5 o a les 6) abans d'anar a dormir, telefonàvem a algú de la classe per donar-li el bon dematí...(encara que no s'ho prenien gaire bé). Després dormíem tot el dematí i a les 12 mes o menys cadascú se'n anava a casa seva.

Andreu Ferrer


La Celestina

Aquí hi ha un còmic que varem fer en Damià, Tenma, F. Rul·lan i jo. Vàrem treure un 9'5.. i no ens varen voler posar el 10 perqué a la darrera pàgina hi havia massa poc text ( hi ha gent que no li agraden els 10.....) El còmic està basat amb l'obra teatral "La Celestina" que vam anar a veure amb l'escola.

Fitxer:2n ESO (1)..jpg
2n ESO (2).jpg
2n ESO (3).jpg
2n ESO (4).jpg
2n ESO (5).jpg


Platja

Com cada any, el penúltim dia de curs ens anam a passar un bon dia a la platja. Abans normalment anàvem a la colònia de Sant JOrdi o també anàrem a Sa Ràpita, però els darrers dos anys anàrem a... Aquí tenim fotogràfies d'aquest magnifíc any.

Carme i Olalla, caretos!
Ànkor i Rul·lan, ah!
Ruth te queremos
Aaah Laura que t'acosen
Alguns nins i n'Olalla
Rul·lan i Ànkor cuerpos serranos!

Olalla De Pedro


Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines