IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Sortida autobús

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Autobús.jpg

Activitat amb els fillols: sortida autobús

Data: 31 de maig de 2010

Contingut

Integrants del grup

Clara Fiol

Mariona Homar

Guillem Suñer

Lluís Ferrer

Borja Elías

Objectius

La classe de 3r de primària, els nostres fillols, varen proposar-mos fer una sortida. En Pau, el nostre tutor ens ho va dir i varem pensar que seria una bona idea fer una ruta pel barri amb autobús. Es tracta de fer dos o tres grups i col·locar-nos en diferents aturades del barri per fer un circuit i conèixer recorreguts alternatius d'aquest transport fent una activitat lúdica.

Recorregut

Per fer aquesta sortida hem tengut unes quantes rutes possibles per anar pel barri, però entre aquestes hem triat la següent (hem de pensar que mig grup sortirà a una hora i l'altra meitat ho farà una mica més tard, quan surti el següent bus de la primera aturada del recorregut):

Anirem caminant fins a l'aturada que hi ha davant l'escola san Cayetano de la línia 29, i el trajecte serà fins la següent aturada (plaça del Llaç Blau).

Després, caminarem fins a la primera aturada del carrer Dragonera i agafarem l'autobús de la línia 7. En arribar al carrer Caro, farem una caminadeta per agafar l'autobús de la línia 5 al carrer Comte de barcelona i canviarem la direcció fins a la plaça del progrés.

Allà agafarem l'autobús de la línia 3 en direcció cap a Portopi i a la següent aturada, baixarem per agafar-lo una altra vegada i finalitzar la ruta a la Plaça del Progrés. Pujarem caminant a l'escola.


Ppp.png

Llegenda:

Creu: Escola

Color vermell: Caminar

Color verd: Línia 29

Color lila: Línia 7

Color marró: Línia 5

Color Blau: Línia 3

Gestions a l'EMT

  • Telèfon: 900 700 710
  • S'ha d'enviar un correu per avisar a mailto:usuaris@emt.a-palma.es amb data, hora, línies, un nom de contacte i un mòbil de contacte.
  • M'han dit que ens surt més barat si compram un bonobus de 10 viatges (8 euros).

Ajudes

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines