IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Segon ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
2n d'ESO
2neso.jpg
Nom "Poriols i Sardines"
Curs 2003-2004
Edats 13 i 14 anys
Tutor/a Pau Cabot
Altres Professors Bel Busquets

Jaume Bueno

Joan Bover

Llorenç Mercer

Francisca Mas

Antònia Ensenyat

Ruth Planells

Viatge/Sortida Viatge a Olot
Altes Greter Arce

Sandra Benítez

Manuel Serrano

Baixes Toni Vicens

Aina Crespí

Fou l'any de... 2004


Contingut

Anècdotes Generals

Viatge a Olot

Aquest any vàrem viatjar a Olot amb la classe per estudiar els volcans. Aquí en teniu més informació.

viatge olot
Nom de classe

Llaunaiporiol.jpg

No va ser res màgic, en Pau Cabot va demanar així una mica desinteressat: Voleu tenir nom de classe? Un parell, entusiasmats, vam dir que sí proposant "Poriols i Sardines". La idea va agradar i ens va quedar aquest original nom.

Damià Ramos

Anècdotes Personals

El meu primer dia d'escola

Vaig entrar per finals de gener. La primera persona que vaig conéixer d'aquesta escola va ser en Pau Cabot que va ser el meu tutor aquell curs. Després em mostraren les instal·lacions de l'escola i la que seria la meva classe on vaig conèixer a n'Olalla que havia d'anar al metge. Finalment em presentaren a la resta dels meus companys. El seu procediment a l'hora de presentar-se era una mica estranya, ja que deien el seu nom i els dels seus animals. M'adjudicaren a na Maria per seure devora jo i explicar-m'ho tot.

Sandra Benítez

Aquests Petitsuise...

Fotos de Cada dia

Heus aquí una foto on surten n'Adrià, na Maria i na Carme al pati gran de l'escola. Si ells dos ho recorden, aquestes fotos les vam fer per la diferència d'alçada entre ells i jo i la gràcia que això els produïa! Recordant això he arribat a una conclusió: Sóc baixa, i què?

Carme Ventayol


Disfresses

A segon d'ESO els nins es van disfressar de Spiderman! i les nines de res... Va ser molt divertit, tothom els mirava a ells, van ser "els reis de la festa". Es varen comprar una desfressa per a nins d'entre 9 i 12 anys i a la majoria els anava més estret que un volquer a un al·lot de segon d'ESO, xerrant de bolquers.. els spidermans en qüestió es varen posar volques perquè el "paquet" no se'ls notés tant. Els autèntics reis de la festa varen ser en Francesc Bassa, ja que duia una disfressa feta per sa mare, composta per un pijama de color blau amb trossos de tela vermella i una aranya de goma a la part central del tronc, i N'Ànkor, ja que quan es va aconseguir ficar la disfressa després de minuts de suor i esforç se li va rompre per la zona delicada, per la part del cul... en fi.. va ser un èxit brutal. Digne de veure.

spidermen!

Francesc Soler i Laura

Platja!

A final de curs com cada any vàrem anar a la platja. Allà vam passar el dia banyant-nos, jugant amb l'arena, amb la pilota,...

Per alguns pot ser molt divertit això, però per jo no.

  • Primer de tot: El sol et crema i, per tant, t'has de posar crema.
  • En segon lloc: Quan vas a banyar-te no disfrutes perquè et fan mal totes les ferides.
  • Després: Quan ja estas cansat d'estar a l'aigua, surts, disposat a aixugar-te, però no pots, ja que la teva tovallola està plena d'arena.
  • Quan intentes espolsar-la, et tornes a omplir d'arena, per la qual cosa has de tornar a l'aigua per llevarte-la i mestre, demanar a algú altre que t'aguanti la tovallola (tot aquest temps et mors de fred).
  • Quan vols menjar l'entrepà de l'escola, te n'adones que està esclafat i que la fruita esta tota copejada i plena d'oli del panet, això provoca que no et faci ganes menjar-t'ho.
  • Quan penses posar fí a n'aquest dia de platja, entres a l'autobús, deixes arena per tot i passes tot el viatje incòmoda a causa de la sal que dus, que provoca una picor intensa a l'esquena.
  • Arribes a casa teva, la teva mare et fica tot d'una a la dutxa perquè no deixis arena per la casa (et tornes a banyar).
  • Quan ja estàs ben dutxat i relaxat te n'adones que t'has cremat la cara i les espatlles, i conseqüentment t'hauràs de posar crema durant uns quans dies, i si tens molta sort, no et pelaras la pell.

Tot i això, vaig anar a la platja i a continuació vos deix unes quantes fotos que vaig fer:

Pau
Cati
Olalla
Andreu i Tenma
Sandra i Bàrbara
zzzZZZzz
Bassa i Rul·lan
Cati i Laura
Tots!

Laura Garau

Conclusió fàcil: Juga Ragnarok, per una pell Sana.

Francesc Rul·lan

A Cabrera

Un dia quan ja estàvem a punt de acabar el trimestre, vàrem anar a Cabrera tota l'ESO. Com sempre, agafàrem el bus per anar fins a la Colònia de Sant Jordi i a allà, ens esperava un vaixell que ens va dur fins a Cabrera, fent unes visites a les illetes que hi ha el devora. Va ser un altre d'aquets típics dies que a vos he explicat abans, els que a mi no m'agraden... Però no se perquè sempre feia fotos :P

Carme i Rul·lan
Cati
Prenent el sol
mita'ls!

Laura Garau

Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines