IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Reunió de desembre de 2007

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
  • Lloc: S'Estàtua de Llucmajor
  • Data: 14 de desembre de 2007
  • Assistents: Joan, Jaume, Jero, Pep, Luís, Sebastià, Guillem, Llorenç, Pau.

Acta

1. El sopar va costar 142 euros. Això vol dir que podem fer més sopars. El lloc va estar molt bé, però no ens va permetre fer la reunió en condicions (si és que aquesta era la intenció). El pròxim sopar queda convocat a ca meva i demanam 140 euros de xinos, així podrem xerrar amb tranquilitat. Què tal divendres 1 de febrer?

2. En Llorenç es compromet a fer el logo oficial d'infocoop. Amb el logo i el nom del portal, en Xamena farà la camiseta.

3. En Pau es compromet a fer un projecte per demanar peles a en Manchado que pot incloure: els linuxshows, el dia d'internet i el projecte del portal.

4. El portal. La idea seria oferir eines de programari lliure allotjades a un servidor per a centres educatius de parla catalana: moodle, wordpress, phpbb, mediawiki, joomla, etc. Amb les restes de lynksee es podria començar el projecte. El conjunt d'eines es donaria als centres educatius sol·licitants baix unes certes condicions. L'alta no seria immediata, sinó que nosaltres decidiríem a qui donam l'allotjament. Hi hauria un subdomini per a cada centre educatiu i una portada que els relacionàs tots.

Una de les coses importants és trobar un nom amb ganxo i comprar el domini. Això donaria el tret de sortida al projecte.

En Jaume seria l'enginyer en cap de l'invent. Si qualcú ha de cobrar, serà ell.

5. Hem de fer una mica de propaganda d'en Busquets, si no volem tenir el DdM com el dia d'en Partal. Per començar, estaria bé fer un pòster per penjar-lo a les escoles. En Llorenç o en Xamena faran una proposta per després de festes. Si tenim una cosa guapa, el podem fer arribar a ceps, conselleria ... encara que sigui per correu electrònic.

6. Hem de fer una xerrada pel març a la UIB. Xerraran na Jero i en Jaume però tots hem de preparar el què hem de dir. Ha de relacionar cooperativisme i programari lliure i explicar les experiències dels nostres centres.

7. Les noves aules LTSP del CIDE i Aula Balear van "vent en popa".

8. En Sebastià ha muntat un Mediawiki bicèfal: un cos amb dos caps, un que mira cap endins i l'altre cap a fora. Ens ha de comentar com li va i ens ha de passar la recepta.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines