IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Quart

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Quart de primària
[[Imatge:|400px]]
Nom -
Curs 1999-2000
Edats 9 i 10 anys
Tutor/a Teresa LLompart
Altres Professors Xesc

Tofol

Catalina Llobera

En falten més

Viatge/Sortida La victoria
Altes Tenma Chinen

Rosa Bautista

Ankor Lama

Baixes Arnau Rotger
Fou l'any de... Nou mil·leni


NECESSITAM IMATGES, NOM DE LA CLASSE I TAUL!! (+IMATGE DEL NOM, CLAR)!!!

Contingut

Anècdotes Generals

Trets característics del curs:

Na Teresa Llompart (la mestra d'educació física) era la nostra tutora. A més a més, na Rosa Bautista (vegeu la seva experiència més abaix), en Tenma Chinen i n'Ankor Lama s'incorporaren al grup.

Rosa Ferrer

Anècdotes Personals

La meva tutora era na Teresa Llompart, el primer dia d'escola tenia molta vergonya. A la classe, el mateix dia que vaig arribar, van venir dues persones més: Na Rosa Bautista i en Tenma Chinen.

Ànkor Lama

Principi de la meva vida a l'escola, 1r any

El primer dia d'escola em va costar molt entrar a la classe perquè tothom em mirava i em feia molta vergonya, però na Catalina Llobera em va fer entrar i em va presentar na Neus Sureda, llavors, em va fer seure al seu costat. Des d'aquell dia que jo sempre anava amb ella i amb na Carme March, d'un curs anterior, que ja la coneixia des de feia un any de fora de l'escola, tot i que no parlàvem gaire. Em va sorprendre molt trobar-me-la allà, però ens vam fer amigues.

El primer dia, quan vaig sortir al pati, record que totes les nines em van estampar contra una paret i em van fer mil i una preguntes... Com a primer dia va haver bastant estrès ...xD (La meva mare em diu, ja que jo no ho record, que aquest mateix dia quan vaig arribar a casa li vaig explicar no sé què de les meves amigues amb molta naturalitat, com si les conegués de feia temps.)

Més endavant, vaig conèixer n'Aina Crespí, ella era tan tímida com jo (amb el temps jo ho vaig deixar de ser), i ens vam fer molt. Vam començar a parlar un dia al menjador. Per dinar hi havia ensaladilla i no en volíem menjar, però na Rosina ens va obligar i ens va dir que no ens aixecaríem fins que no acabàssim. Així, com que ja passaven de deu minuts que ens trobàvem soles i sense ningú més apart de na Rosina, doncs vam començar a parlar. La nostra graaaan conversa va consistir en un "no t'agraden els pèsols?" de part de n'Aina i un "no... I a tu el pebre?" de part meva... Que trist...'¬¬ Al final, vam acabar sortint al pati, i des d'aquell dia vam anar juntes fins a... 1r d'ESO crec... (Patètica forma de conèixer-se...'¬¬) Aquest primer any, per les dates de carnaval, vam fer un grup format per: n'Aina, n'Olalla, na Carme, na Cati, na Rosa Ferrer i jo, que ens vam disfressar juntes. N'Olalla era la mestra i la resta les alumnes. Aquí hi ha una fotografia (un poc patètica...xD)

Woo!

Aquest curs vam anar de campament a la Colònia de Sant Jordi, a la mateixa caseta on havia anat jo l'any anterior amb l'altre escola^^ i a l'edat de 3 anys amb l'escoleta "Son Roca" (què per cert, allà vaig conèixer a na Carme Ventayol, tot i que quan vaig arribar a Mata de Jonc ni jo ni ella ens recordàvem l'una de l'altra...). No puc posar fotografies perquè no en tinc... Record que vam fer una gimcana molt divertida, que va durar fins que es va fer fosc. Havíem de posar-nos pels grups que ens van dir i anar cercant papers amb notes que ens indicaven (a través de pistes que havien escrit els professors) què és el que havíem de fer per arribar al premi final (que no record quin era...xD). Bé... Crec que per dur UN SOL CURS ja l'he torrada massa... Passarem a uns cursos més avançats...

Rosa Bautista

Classes d'anglès

A 4t de Primària me'n record que l'escola va oferir classes d'anglès el migdia! De la meva classe crec que no s'hi va apuntar molta gent. Fèiem classes amb una professora nativa. Record que em feia molta por una espècie d'entrevista que vam haver de fer per a què ens classifiquessin segons el nivell. Entraves a l'aula de llengües i xerraves una estona amb la professora. Després a classe ens divertíem molt (hem va tocar amb gent de 4t, 5è i 6è de primària), jugàvem sempre!

Neus Sureda

Festes

Encara que el que vaig a contar sigui personal, m'agradaria ficar-ho aquí perquè és un record que tenc d'un aniversari de na Rosa Ferrer! Va ser a casa seva dia 31 de maig, acompanyats d'amics de la classe i també d'amigues de 5è (la classe que tenen un any més que nosaltres però que ja no són per l'escola). Va ser un dia molt complet, na Rosa va bufar la coca: Per na Rosa molts d'anys; Per na Rosa molts d'anys,...! Ens varen pintar la cara i una GINCANA! eegggsss....vinagre amb cola-cao, etc! A mi me varen fer provar amb els ulls tapats aquella combinació bastant dolenta. Vos recoman que no ho proveu! Aquí teniu una foto:

Fitxer:Cumplerosa.jpg

Olalla de Pedro

Vull destacar que totes les gimcanes que s'han fet als meus aniversaris eren currades per la meva germana i alguna o més amigues seves, per tant, la culpa de les esquerositats no es meva!

Rosa Ferrer

Carnaval

Quina poooor!

Aquest any na Bàrbara i jo ens vam disfressar de "Morticia", la mare de l'obra de teatre La família Sans. Va ser uns de les disfresses més simples que vam fer, però fèiem por!

Maria Munar

Les nostres juguetes

Molen, eh?

Text pendent d'editar

Francesc Soler


Final de curs amb els ballarins professionals

Un any vengueren uns negres a ensenyar com es ballava de veres i férem activitats abans d'acabar el curs, sempre havia pensat que sabia "ballar" però des de que vaig veure ballar a uns professionals de salsa i merengue, vaig veure que el que nosaltres feim no és ballar,...ho intentam i per això amb ells aprenguérem molt!! sobretot na Teresa que un d'ells la va treure a ballar davant tots i se va avergonyir molt... però tot són experiències no?! la sorpresa va venir quan els "bailaors" professionals es presentaren el darrer dia de curs! a tots ens va fer moltíssima il·lusió i ens ho passàrem pipa tota l'escola ballant i fent moviments "xungos" amb aquella bona gent!

Tota l'esocla molt ilusionada

Olalla de Pedro

Un dia d'estiu

Ses tres

En aquesta foto, som n'Olalla, na Bàrabara i jo (Maria). Està feta a l'estiu que passàvem a 4t de primària. És a les festes de la colònia. Na Bàrbara va passar uns dies a ca n'Olalla i ens veiem per les tardes. Aquesta foto la recordam ses tres perquè em vaig tacar la falda amb gelat i és el que més la recorda.

Maria MunarInfantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines