IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Proposta René a Infocoop

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Debian-Live-DVD de l'institut

Es tracta d'un projecte de distribució de un Live-DVD amb el fons de l'escriptori d'una foto de l'institut o col·legi i tot el programari i documentació que vulguem posar perquè es pugui treballar a casa sense haver d'instal·lar res. Ja anirem comentant més detalls.

El dvd podria incloure una edició estàtica de la Viquipèdia.

Acab de fer un bloc per al Live-DVD. Allà penso detallar totes les actualiztacións menors que faci al projecte.

Podreu trobar explicacions més detallades del projecte del Live-DVD.

Reunió René-Pep a Es Liceu 23-05-07

Hem xerrat llargament de tot un poc.

La idea del DVD és l'exposada. Trobam que ara es podria distribuir entre el professorat i al setembre iniciar el procés de difusió.

  • Recopilar les demandes del professorat sobre programari que hauria d'incloure, a banda del que porta "de sèrie", inclosa la viquipèdia completa en un instant donat.
  • Organitzar pressupost per fer còpies per l'alumnat (les famílies) amb la quantitat i fases que s'estimi, havent penjat a la web del centre el tutorial pertinent sobre com dir-li a la BIOS que engegui des del DVD.
  • Preparar el live-DVD i fer la distribució.
  • Convé que ens vegem en René i tot l'Infocoop per actuar conjuntament: set centres, una UCTAIB... He proposat el dia que facem la install-party de Gorg Blau, a la qual en René participaria amb molt de gust. Allà mentre la cosa s'instal.la podem concretar, i a la install-party en sí en René ens serà de molta ajuda (ja el coneixeu. alguns).
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines