IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Pere Suau

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mata.png
Per favor, usau les plantilles:

Pere.jpg

Pere Antoni Suau Gomila
KIF 0645 .jpg
Data de naixement 27 de abril de 1989
Lloc de naixement Palma, policlínica
GUSTOS
Un llibre maus!

Maus.jpg

Un joc gta san andreas

San andreas.jpg

Una pel·li escuela de rock

Escuela de rock.jpg

Un esport basket

Basket 2.jpg

Un ídol Michael Jordan

Jordan.jpg


Hola, sóc en Pere Antoni Suau Gomila,vaig entrar a l'escola Mata de Jonc amb 10 anys. Fa uns 8 anys que faig basquet hi ha l'arribada a aquesta escola també o vaig alternar amb handbol.

El MEU EQUIP DE BASQUET

Son cotoner.jpg

Quan vaig entrar me vaig fer amb un grup d'amics que han estat els amics de sempre; Que són en Joan Pieras, Joan Dídac, aquests són els principals perquè són els que vaig conèixer des del primer dia i tots som de la mateixa edat i tots tres tenim una cosa en comú: Que vam repetir curs, és a dir, ara som els més grans dels que duim més temps dins l'escola. Bé, també me vaig fer amb molta més gent com podria ser en Xavier Ramon, Joan Melià, Víctor Ferreras,...

Jo abans de venir a aquesta escola anava a Pius XII i me vaig canviar d'escola perquè als meus pares lis agradava més l'ensenyament d'aquesta escola on sóc ara.

Jo vaig repetir el curs de 6è de primària i vaig tenir sort perquè vaig poder fer dos viatges i conèixer altra gent amb qui me duc millor.

Després hem fet qualque petita broma, com tancar la porta de la classe amb un filferro quan tocava fer classe de cultura clàssica amb en Jaume Bueno i mos va posar un examen com a càstig.

A la nostra classe sempre mos ha agradat posar-nos noms a la classe des de que vam entrar a la etapa de primària i d'ESO. Bé, a sisè mos vàrem posar escarabats merders, a primer no en teníem, a segon era poriols, a tercer persianes i finestres i ara a quart ens hem posat AAApAaAApAAA!

Una de les anècdotes que m'ha recordat la meva mare a estat que jo abans de entrar a Mata de Jonc, va haver un partit de handball i la meva mare hem va presentar en Biel planes. amb el qual, ell i jo jugàvem junts quan teníem 3 anys i així el primer dia de escola jo anava mes segur perquè ja coneixia algú.

Una altre anècdota es que fent un partit de hoquei en Martí Oliver sense voler em va pegar un cop al barram i me'l va obri i me veren posar tres punts.

I la darrera es que quant vaig venir a l'escola no vaig entendre a na Catalina Llobera (ella demanava quin instrument tocàvem i jo vaig entendre quin instrument t'agradaria tocar) i a causa de això vaig tenir que fer classes de piano amb la meva tia.

una de les cosses que faig es mirar noticies sobre cotxes i mac.

motorpasion.

apple.

ipodnoticias.

xataca.

applesfera.

Foto de grup de fa 2 anys

DSCN6389.jpg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines