IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Olot

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Introducció

Aquest nou apartat està dedicat a Olot, al viatge que hi vam fer. L'estructuram semblant al de sempre: Farem un apartat amb el quevam fer durant tot el viatge i després l'apartat d'anècdotes Personals.
Que petitons que érem...

Francesc Rul·lan

El Viatge a Olot

Com a tots els cursos que feim viatge d'estudis, és el que ens queda més marcat. El viatge que vàrem fer va ser a Olot, per "estudiar" els volcans. Varem estar una setmana, bé 5 dies. Els professors que ens van acompanyar vàren ser en Pau Cabot, na Maria Pizà i n'Antònia Ensenyat. Els vespres, vèiem una pel.lícula o estàvem a la sala tots junts parlant.

Maria Munar

Les dutxes...

Allà dormíem dins una sala molt gran, tota la classe junta amb lliteres, com es lògic, cadascú es posava a davora dels seus amics. Per dutxar-mos, les nines, haviem de fer guàrdia a la porta del bany comú, ja que els nois volien entrar... (fins i tot feim torn per tal que mentres les atres ens dutxavem n'hi havia dues de nosaltres vigilant la porta, aquestes dues, el nom de les quals no revelaré no es dutxaven els dies que feien guardia, i deien que no feia falta dutxarse, despres d'un dia d'excursió.. jo no ho trop normal...) Quan els hi tocava als al·lots dutxarse, les noies també intentaven entrar a les dutxes a mirar, que els al·lots no som els únics calentets... jajaj. Algunes fotos:

Pau i Andreu jeje
volcans
Andreu, oohh que mono que era!
Nins, preparats per sortir
jajja, un voltí per Olot...

Laura Garau, complementat per Francesc S

Una anècdota...

Era dimecres i en pau ens feia una xerrada sobre el comportament, les activitats i excurcions que ens quedàven per fer. En Tenma dormia adalt d'una llitera, que justament estava al meu costat. Mentre en Pau Cabot xerrava en Tenma i jo intentavem caçar a una papallona de les que es troben per l'armari, però de dimensions elevades... Decidirem matar-la els dos amb un coxí. En el moment culminnat de l'operació impactàrem sense voler a un llum fluosforescent i vàrem haver d'evacuar totes les persones de les lliteres en un radi de 3 llits a la rodona. No ens renyaren, peró ens endugérem un bon ensurt.

Joan Dídac Orell Moreno

LES GUARDIANES DE LES DUTXES

Es estrany que ningú hagi escrit habans aquesta anècdota que ve a continuació. A Olot, alguns tenien la costum de dutxar-se cada dia, recordo que quan es dutxaven les al·lotes, bastants d'al·lots intentaven entrar a les dutxes a veure que podien veure, suposo que ja m'enteneu, a l'hora que es dutxaven els al·lots això també pasava encara que eren les nines les que intentaven veure als nins. Aquest problema tenia una fàcil solució, tenir dues persones amb pals de granera a la porta de les dutxes per evitar que ningú entrés, prefereixo no dir noms de les guardianes però el que cal destacar es que no anaven de bromes no, si s'avia de pegar una garrotada es pegava jaja per sort ningú en va acabar malparat.

Pau Soler

Les excursions

Durant el viatge, anavem realitzant sortides i excursions per Olot i altres llocs de Catalunya. Sobretot anavem a diferents volcans, ja que l'estudi dels volcans era un dels objectius del viatge. Aquí vegeu diferents fotos del meravallós i diferent paissatge que varem tenir l'oportunitat de veure al llarg del viatge.

Basalú
Volcà de Santa Maria
Volcà
Cascada artificial
Castell follit de la roca
Aquest és el torrent que passa per davall el pont de Basalú

Adrià Bauzà

Anècdotes Personals

Passejant per algun poble...

El mític Joan Dídac

El mític senyor Joan Dídac, un horabaixa del viatge va decidir per voluntat pròpia afaitar-se la "barba" i els "bigots" que segons ell tenia. Ell, amb tota normalitat, i sense adonar-se de que tenia la cara sense un sol pèl, com el culet d'un nadó, es va començar a escampar l'espuma d'afaitar per la cara (cal destacar dues coses:

  • Només teníem 13-14 anys.
  • L'espuma se l'escampava per TOT, de la barbeta fins a les "patilles"). Mentre la gent li demanava que perquè ho feia ell es seguia afaitant i s'excusava diguent que els pèls no els hi agraden a les al·lotes i que al viatje d'estudis s'hi anava a lligar. En fi...

Francesc SolerLa famosa nina endemoniadaMirant una pel·lícula de terror!

Record que a aquest viatge la penúltima nit que estàvem allà vam decidir mirar una pel·lícula de por. L'elegida va ser El Exorcista. La majoria de la classe es va quedar mirant-la, però hi va haver gent que va abandonar la sala i varen anar a xerrar a l'habitació. Jo em vaig quedar mirant-la! No em feia massa por, també es que ja la havia vista abans del viatge...

Neus Sureda

Jo no vaig dormir aquella nit....

laura Garau

jo no vaig ni veure la pel·lícula per evitar contratemps jaja :P. Recordo que enlloc de veure la película em vaig quedar a l'habitació amb un parell que tampoc la volien veure, entre ells na rosa bautista i n'andreu, crec que hi havia algú mes però no ho recordo.

Pau Soler

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines