IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Olalla De Pedro

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Olalla De Pedro Herràez
Jo333..jpg
Data de naixement 13 d'cotubre de 1990
Lloc de naixement Vaig néixer a casa meva (no clínica)
GUSTOS
Un llibre La sombra del viento
Un joc "UNO" o sing star
Una pel·li Buscando a nemo xD
Una sèrie CSI
Un esport mmm...Natació Sincronitzada
Un ídol Virgine Dedieu
Un plat Arrós al forn fet de sa iaia (plat valencià)
Música {{{Música}}}


INTRODUCCIÓ, provant el primer dia el Wiki Eiii! Uuuff... això és un poc nou per tots no? però a poc a poc conseguirem que vagi millor ( això esper). Ja que aquest és el nostre darrer any, per la majoria, idò explicaré com han estat els meus 13 anys dins aquesta escola i la relació dins de l'escola.

La darrera cosa que hem fet amb el grup de classe ha estat el VIATGE D'ESTUDIS! ja mostrarem fotos i "aventures" que ens han passat...

Aquí, a aquesta pàgina podràs trobar tot tipus de coses: imatges, fotos, escrits,...

Si algú vol deixar algun comentari, ENDAVANT!! encara que ses gracietes (no va per ningú...) les guardau pel pati  !!!!!


Una de les meves grans aficions són la natació sincronitzada... Podreu torbar imatges i escrits sobre aquest esport i com el practic....

Aquesta és la classe
hi ha gent que no surt, perquè no va poder venir al viatge d'estudis, però casi tots esteim! Esta xula sa foto!:)

La natació sincronitzada

la història, una anècdota meva Tot va començar un dia, quan per la televisió vaig veure un anunci de "leche Pascual", me vaig quedar mirant i vaiug pensar...aquestes al·lotes estan movent ses cames sense aguantarse, no s'estan ofegant (en toeria) i ballen dins l'aigua totes a la vegada. Me vaig quedar...FLIPANT jejeje...I d'aquí va venir la meva afició.

Tot va començar, quan... Vaig començar el dia 1 de setembre a SOn Moix l'any 2000, cada vegada la cosa m'agradava més. UN dia vaig entrar al club Mediterranea, per començar a fer competicions i campeonats i ara, ja han passat 6 anys i encara seguesc amb la mateix ilusió que vaig començar i sempre cap endavant!


Ima1.jpg Ima2.jpg Ima3.jpg
Ima4.jpg Ima5.jpg


Petitona

Aquí hi ha fotografies de quan jo era més petita, abans d'entrar a l'escola o a començaments de la meva etapa de petita de l'escola. Com es pot veure, m'agradava molt menjar jejeje i era molt molt rosseta!!

Ptt1.jpg Ptt2.jpg Ptt3.jpg
Ptt4.jpg Ptt5.jpg


Les tomàtiques i jo També me menjava les tomàtiques com si res, les agafava del tomatiguer de la casa de Montuïri i me les menjava totes senceres: mmmm....k bò! Pens que alguna cosa va passar entre les tomàtigues i jo ( que vaig trobar qualque cuc, que vaig tenir un empatx de tomàtiques,...)perquè ara no m'agraden gens, sobretot sense res...!!! un trauma infatil nO?

jo menjant...tomàtiga


Els meus primer dia d'escola, sempre cada any quan començava el curs abans d'anar a escola el meu pare me feia una fot, ja que estrenava tot: la motxilla, el material, i algunes vegades la roba! M'agradava sempre anar el primer dia "ben arreglada", perquè no era un dia qualsevol, tornaves a veure a tots els teus amics després de no saber res de la majoria durant 3 meso i després tornar a la mateixa feina de sempre... aquí tenc una fot a la meva terrasa i "posando"! jejeje

La motxilla era nova d'en Mikey Mouse


La Familia

El dia 13 d'Octubre una cigonya en va deixar amb aquella familia, tan si volia com si no. La familia De Pedro-Herràez! jo sentia que no parlaven igual, igual...perquè era? aaaah va resultar que tenia mitja part de sang Valenciana i l'altre Mallorquina (encara que la mallorquina era mesclada de Francesa i Avilense). No era única, sino que tenia una altre invasora, una germana gran, na Noemi. Ella era la que en cuidava, m'ajudava,...fins que me vaig fer un poquet més gran! I el darrer que queda de la familia, en rock! l'alegria de la familia i el cà més bò i inteligent que ha hagut mai!! O SIGUI LA COSA QUEDA EN QUE LA FAMILIA DE PEDRO-HERRÀEZ CONSTA DE 5 ÉSSER: és papà (joan), sa mamà (joana, sa germana (noemi), es cà (en rock) i jo!

Representació de la familia: Fitxer:Dpedroherr.jpg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines