IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Maria Gelabert

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Maria Gelabert
Mariag.jpg
Data de naixement 16 de Març de 1989
Lloc de naixement Palma de Mallorca
GUSTOS
Un llibre Raquel
Un joc Mato, l'habitació oscura...
Una pel·li "Titanic", "yo soy Sam".
Una sèrie {{{Sèrie}}}
Un esport Gimnàstica, aeròbic
Un ídol admir a molta gent
Un plat la pasta i el patè de marisc
Música {{{Música}}}


Hola, sóc una alumna de Mata de jonc, no fa molt que hi sóc, però la veritat és que m’agrada molt aquesta escola, i els alumnes i els professors sempre van de bon rotllo. Bé, tenc 16 anys, i el meu nom és Maria, soc d’un poble situat al el pla, Maria de la Salut.

Bé doncs, fa prop d'1 any que visc a Palma, i em varen canviar d'institut. Era pel març de 2005. La veritat és que al principi estava assustada perquè no coneixia a ningú, però vaig fer bastants amics i amigues.

Ara estic a 4t d'E.S.O., he repetit, però la veritat és que no em sap greu, perquè ara, aquest curs i any me va millor i tenc molts més amics, amics fantàstics i que són lo millor, amb els quals puc confiar; ademés m’ho pas molt bé amb ells, sortim els caps de setmana de gresca, etc... La veritat és que ara estic millor, ademés la classe és "catxonda" i divertida, és a dir, que no m’hi avorresc gens.

Ademés aquí, a Mata de jonc, hi ha infantil i a mi m’encanten els nins petits. Vull estudiar educació infantil, o potser educadora social, és a dir, treballar en un centre de protecció de menors, però no ho sé, no ho tenc del tot clar, tenc clar que el que vull és treballar amb nins petits o amb al•lots/es joves, ajudar i ensenyar. Però primer he de tenir el títol d'E.S.O, i llavors vull fer una FP de grau mitjà i FP de grau superior. En la de grau mitjà vull estudiar sociocultural, i en el de grau superior educació infantil, amem si les coses em van bé, això esper.

Bé, la veritat és que em fa pena ara acabar el 4t E.S.O. aquí, el temps passa molt aviat i no te n’adones i ja han passat una quantitat bastant grossa per la teva vida, encara no ho he passat, però ja tenc quasi 17 anys, m'assusten els 18, però no hi podem fer res, la vida és llarga o curta, segons com ho miris o com ho passis. Bé, aquesta és una foto, en la qual sortim tots el de 4t E.S.O, a que sortim guapos!?

foto_4teso.JPG

També hem anat de viatge d’estudis, a Andorra, a fer esquí i snowboard. En el meu cas, vaig triar snowboard perquè no m’agrada l'esquí, perquè ja he anat a esquiar tres vegades, i les tres vegades no m’han agradat, ara que l'snowboard me va encantar. La veritat és que m’ho vaig passar molt bé, i també me va encantar el meu monitor em va ajudar bastant, si no hagués estat per ell pot ser m’hagués romput una cama. Es nom Olau. Era molt amable amb jo i a més a més en sap molt, de snowboard. Aquí podeu veure una fotografia dels alumnes i mestres de Mata de Jonc al viatge a Andorra. mini-CIMG1500.JPG

Tambè, aquest mes passat van ser els carnavals, les disfresses. Ens ho vam passar molt bé, uns quants ens vam disfressar i uns altres no, però així i tot ens vam divertir molt. Aquests són els de 4t Eso, que es pintaren de negre, ben guapos! disfresses16.jpg

Llavors tambè record el dia de l'amic invisible, va ser molt divertit. mini-DSCN5657.JPG

El meu amic invisible em va regalar unes arrecades en forms de cunills de "playboy", molt graciosos, la veritat; el regal me va encantar, i eren com de plata les arrecades. El qui me'ls va regalar va ser en Frencesc Soler, i he de dir que no m'ho esperava.


Bé, de cada vegada queda menys per acabar l'escola, per acabar l'eso. Ara ja acabam la segona avaluació.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines