IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Manuel Serrano

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mata.png Aquest article necessita una revisió ortogràfica.
Podeu col·laborar corregint-ne les errades.
</center>
Mata.png
Per favor, usau les plantilles:


Manuel Serrano Montejano
Manu.jpg
Data de naixement 10 de agost del 1990
Lloc de naixement Palma de Mallorca.
GUSTOS
Un hobbi Jugar al RO
Una afició BIKE CROSS
Una pel·li SAW2
Un esport Taekwondo
el meu cantant preferit Eminem, amb el videoclip Stan


SI VOLS SABER MÉS COSES MEVES PREGUNTAM, SI POT SER ET RESPONDRÉ XD


Contingut

LA MEVA HISTORIA EN MATA DE JONC; SOC NOU T.T

Sóc nou a aquesta escola. Fa tres anys que estic aquí, a Mata de Jonc i bono, m'agrada molt xD... M'agrada molt aquesta escola perquè és tranquila i no és agressiva respecte a l'actitud dels companys (descartant-ne uns quants ¬_¬...)xD. Bé doncs res, la meva escola és catalanista. Tot és en català, que a jo m'han enseñat molt perquè quan vaig arribar no sabia tant de català com puc saber ara XD. Bé, jo vaig a 4t Eso ja que a aquesta escola hi ha una classe per curs i aquests són els meus companys:

FOTIKOooo.jpg


Els noms de casdascú de la classe que no poden faltar xD

Ara vos diré el nom de cadascú, però no els cognoms XP: començaré per dir-vos el nom del noi d'amunt de tot a l'esquerra i anire anant cap a la dreta:en 1r lloc en Francesc B., després va n'Andreu, a continuació en Tenma, Joan M., Francesc R., Damia R., Adria B., Pau S., Rosa F., Francesc S.: bessó d'en Pau.S, Victor.F. A la segona fila hi ha en Pere començant per l'esquerra, a continuació: Sandra B.,Maria G., Carme.V, Laura G., Olalla, Maria M., Rosa B., Barbara V., Neus S. i Neus A.. Bono, si devallam una fila més, ens trobam a la esquerra a er_Na$tir:Manuel.S conegut com Na$tir al joc online Ragnarok. Bono, després vos explicaré un poc de que va el Ragnaroc, un joc de rol onlineXD. Després hi ha en Joan P., a continuació Joan D., I per finalitzar en Xavi R., perquèorto després hi ha la nostra tutora Magdalena.S XP.

Ragnarok-OnlanE el meu VICIO!!!

Bono, vos explicaré un poc de que va el ragnarok online. Bono, es un joc online que funciona a partir d'un servidor i pots jugar amb qualsevol persona del món, Gent de Chile, Argentina i de per tot. Jo estic enganxat a n'aquest joc conjuntament amb en Dami R., Fancesc B., Francesc R. i Andreu F. El meu nom al joc és Na$tir com ja us he dit abans el nom de'n Fancesc R. és Khorn II, el de'n Francesc B. és NeCrOnO, el nom del personatge de'n Damià també anomenat Dambia XP és Kyo-san i el nom de n'Andreu F. és Daisuke-kun XD. Aquest joc consisteix en dur un personatge el qual has de pujar de nivell (levels) i tambe fer-lo més bo amb equipament i també intentar estar al ranking Top50: EH DAMBIA XP. Aquesta es una de les fotos del ro(Ragnarok):

Sajdnasjiod.jpg Tu yo el jejeijio.jpg Pos raoajsjs.jpg
screen Ro Na$tir screen Ro Na$tir


Eh neng, soc en Bassa. Això de enganxats, jo ho consider-ho com un hobbie no un vici. Encara que sigui el primer bard de crítics de tot FutuR0 i el món sencer. Muahahaha

Weno ja ens veim, el contingut molt interesant. En properes edicions ja t'ajudaré a completar el RO. Encara que en podriem crear un wiki d'això.

Molt be bassa molt bona informació esperare que facis d'una vegada el wiki del ro XP.


Futbito

Donçs res ara vos xerrare del futbol. A Mata de Jonc tothom es del Barça (mentira, jo, en Francesc Soler, soc del R.C.D. Mallorca.) XP Jo no pero bono XP, jo soc del Madrid pero tinc un respecte molt gran a les decisions dels altres i tampoc m'agrada molt el futbol osigui que m'es igual xD. Aqui, a Mata de Jonc això es lo bò:

Madridvsbarça.jpg


Music

La musica que a jo m'hagrada mes es Eminem, simple plan, el canto del loco, bono hip-hop,pop aquest tipo de musica

Popipouo.jpg Tu yo el jeje.jpg Pos poipod.jpg
Music music
Viatge d'Estudis a Andorra

Bono borino bono XD ara vos xerraré del viatge d'estudis que hem fet aquest any jajajajaja hem anat a Andorra. El problema que tinc es que no vos puc dir res, perque jo no vaig anar al viatge per uns problemes que no es poden dir ¬_¬ xD....(top secret) Aquesta es una de les imatges d'Andorra al viatge d'estudis: mini-CIMG1447.JPG

foc.gif


Viatge a Olot 2Eso

També vos puc contar el viatge que varem fer quan jo anava a 2n d'Eso: Bono si la meva memoria no em falla crec que era a finals d'Octubre del 2003 el dia no el se perque ja fa molt;.P,la veritat es que aquest viatge no va ser gens divertit perque era d'estudiar els tipus de volcans que hi havia alla. Vàrem passar també uns moments molt divertits el moment que més em va agradar, va ser quan varem anar a un camp de futbol, que la veritat, tot era terra, no hi havia llum perque era a la nit i tampoc hi havia faroles xd,P, la veritat es que tots varem sortir molt suats i amb el fred que feia quasi ens refredam. El més fort del viatge a Olot va ser quan pujavem al cim del volcà, aixó ho dic perque varem haver de pujar un munt de metres caminant, això no es lo seu perque els meus bessons se'm varen pujar un munt, jo ja no podia mes (*_*').


UNES CUANTES FOTOS MEVES DE QUAN JO ERA PETIT XD I ALTRES

Pos yo mirame.jpg Asfjnj.jpg Mu pekeño 4 años creo.jpg
el Manu Manu de peke
Mmmmmmmeee.jpg Iiiooororor.jpg Mu taekwondo.jpg
Manu Yo

Anecdotes

Be ya se quina anecdote contare, es un poc merda pero es una anecdote que no esta gens malament:

Un dia quan yo tenia 4 o 5 anys crec vaig anar amb la meva mare a comprar menjar a un supermercat. Bono pensareu que em vaig perdre pero no va ser aixi, yo estaba entusiasmat amb els filipinos, i bono vaig anar agafar 1 paquet quan una dona em va agafar de la ma i em va dir: Vinga Pep camina que no tenim tot el dia per anar a veure al teu padri; Yo em vaig quedar flipat pero lo bo que no vaig dir res. Quan estabam sortint del supermercat la meva mare em va veure amb aquella dona i va venir corrensos per veure que pasaba amb la dona que em deia "Pep". La veritat que no va pasar res , la dona aquella dona va demanar perdo perque es va confondre, i a yo em va caure una bona bronca xD.


LA serie de dibuixos animats que mes m'hagradava quan tenia 7-10 anys

Bono yo cuan era petit el que mes m'hagradava era mirar songoku, el profesor granudo doraemon i moltes mes series. Yo quan veia la serie Songoku, cuan anava al colegi sempre jugava amb els amics a ferde songokui yo semprevolia ser el protagonista xD. El profesor granudo i les altres serie les veia donçsperque m'haburria, pero unade les series que mes em va agradar va ser Oliber i Vengi, quan veia els pepinaxos que donava olibert esque m'hagrada tant que li vaig dir en es meu pare que volia serfutbolista xD, pero la veritat que no es tiic fet pel futbol T.T.

Com mola.jpg Animacio.jpg Dibuixos.jpg
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines