IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Joan Pieras

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mata.png
Per favor, usau les plantilles:


Joan Pieras Monserrat
Mini-CIMG1430.JPG.jpg
Data de naixement 13 de gener del 1989
Lloc de naixement Son Dureta (Aviat serà un forat)
E-mail joanpieras1@hotmail.com
GUSTS
Grup de musica Obrint pas.
Una afició La bauxa
Un joc de play GTA San Andreas.
Una pel·li Vaig Fort
Un esport Ski
Un ídol Consell.
Un plat sobresada


Ep! Com va?. Sóc en Joan Pieras Monserrat, tinc 17 anys i sóc el padrí de l'escola.

Bé, vos explicaré el repertori de la meva vida dins Mata de Jonc. Tot començà l'any 92 quan els meus pares pensàren que a un col•legi privat no podien matricular-me, i a un col•legi de capellans concertat tampoc era la idea. Per tant van pensar en una escola concertada, i fou l'escola Mata de Jonc pionera a Mallorca per el seu ensenyament en CATALÀ i de qualitat.

Per tant en Joan entrà a Mata de jonc als 3 anys. A mesura que han passat els anys i m'he anat fent gran he adoptat les formes i maneres de l'escola i del meu entorn i d'això n’estic orgullós i no és per fer la "pilota" a l'escola, sóc una persona amb idees revolucionàries , ecologistes i nacionalistes. Sóc del poble de Consell, la meva major afició es ajudar en tot el que faci falta pel poble i la bauxa. També estic integrat dins la plataforma de Joves de Mallorca per la Llengua. i sóc membre del partit polític PSM entesa nacionalista.

Bé, ara vos continuaré explicant la meva trajectòria per dins Mata de Jonc; com he dit abans tot començà el setembre de 1992, a la classe anomenada "estrelles de mar" amb la tutora Francisca Sureda. Aquell va ser un primer any sense cap tipus de problema greu, llevat que n'Albert, que ja no el tenim a l'escola, mai volia dur la bata posada, però hem de dir que la classe en aquell temps era una classe molt tranquil•la. També hem de dir que, durant aquell any a la classe, teníem a classe un al•lot que nom Martí, que jo recordi almenys el varen atropellar dues vegades, però tot va seguir igual.

Ruc.jpg

Aquesta imatge no poria faltar a la meva pagina personal.


Aqui teniu la musica que ami mes m'agrada.

Laxan.jpg Pas.jpg
LAX'N'BUSTO OBRINT PAS
OSSIFAR SOPA DE CABRE
ELS PETS
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines