IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Joan Melià

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mata.png
Per favor, usau les plantilles:


Joan Melià Maimó
Data de naixement 16 de març de 1990
Lloc de naixement Hospital Policlínica de Miramar, Palma
E-mail joan_melia90@hotmail.com
Telèfon 971-45-43-78
GUSTOS
Un llibre (còmic) Mortadelo y Filemón, tots jejeje!!
Un joc Tomb Raider (1,2,3,4,5,6) encara em falta el de 7
Una pel·li Tomb Raider 1 i 2 (de moment, no se sap farà la de 3)
Una sèrie Los Serrano
Un esport Futbol
Un ídol Romario. Ronaldinho i Stoichov
Un plat "Spaguetti ala arrabiata"

Hola, sóc en Joan Melià Maimó, vaig arribar a l'escola de Mata de Jonc quan tenia 2 anys. Quan tenia 4 anys va venir en Xavi com a alumne nou, que és molt bona persona i ens vam fer amics. Com que ell li agrada molt el futbol el vaig portar a "LOS ALMENDROS",un equip de futbol sala on havia jugat anteriorment, va aprendre molt aviat i és molt bo. Quasi tots els cursos de primària em van anar molt bé, però el de 5è de primària que vaig fer un examen de Coneixement del Medi d'en Tòfol, i va ser el primer examen on vaig utilitzar "xuletas" i em va descobrir, però em va anar benissim. Un any més tard vaig fer el de 6è de primària, que em va anar mes o menys perquè vaig perdre moltes classes a causa de la meva operació de l'aparell d'oïda que em feren a Barcelona. Vaig estar 3 mesos sense anar a classes perquè, després de l'operació, em marejava moltes vegades. Per l'ESO, també m'han anat molt bé, però durant l'ESO he suspes 5 examens i ara faig 4t d'ESO, es a dir, que estic a n'aquest centre estudiant desde fa 13 anys. Tenc 15 anys, faig 1,80m i pes 65 kg i tenc els cabells arrissats. Estic jugant a un equip de futbol que es diu SA VILETA amb el meu amic inseparable Xavi, normalment jugam la categoria CADETES, però a vegades ens convoquen per jugar als JUVENILS perquè som molt bons futbolistes. Bé, els meus hobbies són: esquiar amb snow, jugar a l'ordinador, sortir amb els meus amics, veure els partits de BARÇA i gaudir els seus "golassos",... foto_4teso.JPG

Bé,la nostra classe s'anomena AAPAAAAAAAPAA, no Aaaaaaaaaapapà segons la nostra tutora que es diu Magdalena Esterlich. Tots som del Barça i també del Mallorca, menys en Manu que és de Madrid, vaja quina llàstima, bé jo el respect i és una bona persona i respectuosa. Ara vos parlaré del viatge a Andorra,que ens ho hem passat MOLT BÉ! (però m'estimo més dir, en lloc de MOLT BÉ, P...MARE!!).Bé, hi hagut 2 lesionats: n'Andreu que es va rompre la clavícula esquerra i na Barbàra que va tenir un esquinç lleu del canell esquerre.

mini-CIMG1502.JPG


Vos parlaré dels jocs preferits que són:

PER PLAYSTATION 1: (tenc 21 jocs)

Mediavil 2.jpg Crash.jpg
MEDIEVIL 2 CRASH BANDICOOT (tots)

PER L'ORDINADOR: (tenc 12 jocs)

Callofduty.jpg Nfsu2.jpg Nfsmw.jpg Tombraider.jpg Mafia.jpg
Call of Duty (best of Guerra) Need for Speed Underground 2 (best of tuning) Need for Speed Most Wanted (best of carreres) Tomb Raider (tots) (best of adventures) Mafia (best of mafia)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines