IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Indiana Jones at the Fate of Atlantis

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Indiana Jones at the Fate of Atlantis, joc creat per lucas art's l'any 1994. S'ha de dir que va ser una de les primeres avuntures gràfiques de l'història, (ara ja compleix 12 anys).

Indiana Jones en una de les moltes proves a superar

Els gràfics estan molt bé, les caracteristiques escenes en les quals només hi ha una fotografia de fons i els personantges pixelats només els pots trobar en aquests tipus de jocs. La música i els efectes sonors són el millor, t'endinsen a la aventura i et capfiquen dins el joc. Per només ocupar més o menys 6 mb, es una aventura del tot completa i que de ben segur que no us bastarà un any per acabar-la (per part meva he estat 10 anys). Viatgereu per diferents llocs com poden ser: Estats Units, les illes Azores, el Marroc, Grècia, Mònaco... El joc et dona l'opció d'anar tot sol o acompanyat per na Sofia. L'objectiu del joc es trobar l'àtlantida, que hi haureu d'entrar desprès d'haver aconseguit els 3 discos de pedra, aixo si amb uns enemics constants que et robaran i et mataran sempre que puguin, el nazis. És un joc que amb molt poques vegades dona la violència com a punt per arreglar les coses, sempre et fa pensar i estar atent a totes les coses que dialoguen els personantges. En definitiva us el recoman a tots, ja que és per a tots els públics, i per que el qualific com el millor joc que he jugat amb la meva vida.

Indiana Jones a les Azores

Com descargar-lo

Ja que aquest joc està protegit l'única manera d'aconseguir-lo, és amb algun sowfare d'intercanvi d'arxius; com podrien ser eMule, Bit comet, kazaa... El qui us recoman jo és eMule, que si cliqueu aquí us el podreu baixar. Desprès l'ùnic que heu de fer és baixar-vos el joc.

Problemes de Compatibilitat

Aquest tipus de jocs que ja son tant antics necessiten uns tipus de programes parescuts als emuladors, per que puguin soportar els nous sistemes operatius.

Els de Lucas Art's varen crear per fer aquests tipus de jocs un ``llenguatge´´ anomenat scumm. Per llegir aquest format us recoman baixar-vos aquest programa anomenat ScummVm, que a part de llegir aquets joc en llegeix d'altres com podrien ser: Simon the Sorcerer 1 i 2, Beneath A Steel Sky , Broken Sword 1 i Broken Sword 2, Flight of the Amazon Queen, i jocs de Lucas Art's basats en el sistema SCUMM tals com Monkey Island , Day of the Tentacle , Sam and Max entre d'altres.

Indiana Jones en la ciutat de Mònaco

Si el voleu descargar ho podeu fer des de aquí, l'ùnic que heu de fer es triar el servidor que voleu, (recodau que com més aprop està el servidor del vostre pc més ràpid sol anar).

En cas que necessiteu ajuda

En cas que necessiteu un cop de mà per qualsevol problema que us surti,aneu a la finestra discussió, que serà el lloc adequat per demanar-ho.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines