IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

El super partit de basquet

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Fa molt de temps en un poble molt allunyat anomenat Artà hi vivia una formiga molt famosa, la formiga Maria. La Maria vivia en un formiguer molt desconegut ple de menjar i coses dolces. Anava amb un grup d'amics que es van posar de nom Terra. Aquests amics també jugaven a basquet ho feien per fer-se més forts per poder lluitar contra les altres formigues, na Maria era molt bona

Marc isasi1.jpg
jugadora i molt competitiva i sempre marcava totes les cistelles. Després de cada partit, si guanyaven, ho celebraven molt, se n'anaven a una casa hi allà celebraven una festa on ballaven, cantaven, menjaven i reien. Quasi sempre anaven a ca la Maria, ja que era la que tenia la casa més gran i bonica. A més na Maria era molt bona cuinera hi feia un plats exquisits per oferir els seus amics.

Un dia hi va haver un partit molt important era la final del mundial. Varen sortir els jugadors hi l'equip Terra estava disposat a guanyar. A la meitat del partit estaven empatats 32 a 32.

L'equip Terra estava suant molt i estava a punt d'acabar el segon quart del partit. Faltaven tres minuts per que acabes el partit i l'equip Terra anava guanyant 110 a 99. Al final del partit l'equip
Formiga Marc Isasi.jpg
Terra es va posar molt content i van decidir anar a celebrar-ho a ca la Maria.

En arribar a la casa, molt feliços i eufòrics, tots els membres de l'equip es van llençar sobre el menjar, estaven afamats després de tant d'esforç i tanta emoció. A la taula no hi faltava res hi havia sandvitxos, formatge, un pastís de xocolata que només mirar-lo feia ganes de menjar-ne... Van ballar, cantar, conversar sobre les magnífiques jugades i sobretot van riure. Estaven gaudint d'una vetllada que mai es tornaria a repetir eren campions i al mateix temps un grup d'amics que s'estimaven i que sempre estaven tots junts en els moments més feliços i més tristos de la vida.


Autors: Marc Isasi i Marta Mesquida

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines