IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

El gran ensurt de n'Estel

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Elgranensurt1.jpg
Elgranensurt2.jpg

Fa molt temps, en una ciutat molt petita, situada al país Formigaire, hi vivia una formiga d'una espècie gairebé extingida, aquesta formiga nomia Estel. Un bon dematí, es va aixecar i va anar a caminar ben contenta per la seva magnífica ciutat Formigó. N'Estel tenia un amic que es deia Caminar, ell era l'únic de l'espècie Formigatus que vivia a Formigó, i per això tothom s'en reia d'ell. N'Estel era molt bona amiga i no s'en reia d'ell i junts, s'ho passaven d'allò més bé.

Un dimarts dematí, en Caminar passejava xiulant ben content i de sobte es trobà una formiga molt estranya. N'Estel ja li havia dit que hi havia una formiga maga i muda que vivia al carrer i que era molt malvada. En Caminar es va assustar, però va seguir passejant. Quan estava davant de la formiga maga, ella es va girar i li va tirar una bolla de foc enorme a la cara.

Després d'estar uns quants dies a l'hospital, en Caminar es va recuperar i va sobreviure a l'atac d'aquella formiga tan i tan dolenta.

En sortir de l'hospital, en Caminar se'n va anar d'excursió amb els amics i va conèixer una altra formiga, de la que es va enamorar.

Tres setmanes més tard, varen fer un gran casament i varen tenir moltes formiguetes petitones de l'espècie d'en Caminar. Com que ja hi havia moltes formigues Formigatus, les altres formigues no se'n varen riure d'ell mai més!


AUTORS: Marta Gestoso i Martí Jimenez

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines