IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

El castell tenebrós

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Rafel.jpg
Rafel2.jpg

Fa molt de temps l’any 1504 vaig conèixer una formiga que és deia Jerry i vivia en un formiguer, un bon dia se’n va anar d’excursió i va veure un castell molt gran, de color negre i tenebrós on hi vivia la malvada formiga joan, quan en Jerry va entrar al castell, va veure que per dedins hi havia moltes teranyines i pols i és va assustar.

La malvada formiga Joan tenia una gran pinça per matar i era molt alta i forta i per això en Jerry tenia que anar mol alerta.

Tres hores més tard la formiga Joan al veure a en Jerry va dir:

- Tancau-lo !!

Després d’un dia en Jerry va dir:

- Estic perdut, però no em puc rendir tan ràpidament.

Hores més tard varen venir els soldats i varen treure la formiga Jerry de la presó.

Les dos formigues estaven decidides a fer un combat a mort, perquè la formiga Joan estaià molt enfadada amb en Jerry per haver entrat al seu castell.

Començaren a lluitar però la innocent formiga Jerry va veure que la l’acabaria fent trossets sort que en aquell castell tan vell hi havia un parell de forats per poder-se amagar, la formiga va cercar el forat més gran. És va ficar sense que la formiga Joan ho veies.

Quina casualitat aquell forat era màgic .Podies demanar cinc desitjos però en Jerry no sabia que demanar.

El primer desig va ser sortir d’aquell forat. Perquè si no és quedaria allà per sempre .

El segon desig va ésser trobar un amagatall per amagar-se de la malvada formiga Joan.

El tercer desig va ésser dur una armadura.

El quart anar armat per poder defensar-se.

En Jerry pensava quin seria el seu darrer desig. L’endemà quan és va despertar va trobar la malvada formiga Joan davant seu ben armada però com que la formiga Jerry havia demanat el desig d’anar armat però no tenia por perquè sabia que tenia una espasa a la cintura.

Varen començar a lluitar fins que la formiga va trobar un amagatall i ja se li havia complert el segon desig. És va ficar a l’amagatall, hi havia menjar per poder viure. Va sortir de l’amagatall ,després d’un dia varen començar a tornar a lluitar. La formiga Jerry li va clavar l’espasa i el cinquè desig que va demanar va ser que hi hagués tranquil·litat.


Autors:Rafel Jaume i Adrià de la Rosa

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines