IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:La Carrera Espacial

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

IMATGES

Perfavor! el que sàpiga arreglar aixo de posar les dues fotografies una al devora de l'altre que ho faci... q jo no en sé! --Edalmau 12:25 23 feb, 2008 (CET)

He afegit imatges i Elena, ja he arreglat lo de sa imatge, era això lo que deies?--nanat 18:45 24 feb, 2008 (CET)


Anau més alerta en penjar les imatges, almenys poseu-les un peu de foto o les i retoqueu les mesures, no les deixeu talment... --De bello Gallico 17:22 10 mar, 2008 (CET)

ESTRUCTURA

He estructurat un poc sa pàgina, osigui, he posat pics i he intentat que quedés d'una manera vistosa, si algu vol modificar alguna cosa que ho faci!--nanat 18:45 24 feb, 2008 (CET)

Del projecte Mercury n'he fet un sol punt, creant subtítols, que vos pareix?? Si preferiu que cada apartat aperegui com un punt diferent canviau-ho.--Mbaleta 18:45 28 feb, 2008 (CET)

No podem posar dues introduccions!!! posare la breu introduccio dins l'altre.--bllopis

INFORMACIÓ

He afegit una taula que esquematitza els viatges del projecte mercuri--nanat 18:45 24 feb, 2008 (CET)

He ampliat una mica més la 1a i 2a missió Sputnik, he creat dos nous apartats, un Gargarin i l'altre La missió apollo, ja sabeu si no esteu d'acord, feis les modificacions que vulgeu. --Mbaleta 16:31 26 feb, 2008 (CET)


He fet un nou punt sobre el Projecte Gemini, ja sabeu, afegiu, modificau... --Mbaleta 18:43 28 feb, 2008 (CET)


De entrada el projecte apolo a millorat molt més! pero s'hauria de resumir una miqueta: la introducció, les missions i el més abultat per a q faci mes ganes llegir.ho jo seguiré fent coses q falten... qi no sapiga q fer ja sap! =) --Mfar 19:45 28 feb, 2008 (CET)


No trobau que a l'apartat Projecte Apollo sobra el paragraf que posare a continuació? ja que es un resum del que em posat fins al moment. El llevaré, si algú opina que si que fa falta aqui el deixo.

Els primers satèl·lits artificials, des del Sputnik I, van servir per obrir el camí. Van proporcionar dades essencials sobre l'espai i la manera de sobreviure-hi. Els vols tripulats van posar en pràctica les teories dels científics i una vegada comprovat tot, només quedava fer el gran salt, portar un ésser humà al nostre satèl·lit. Abans però, es van realitzar proves cada vegada més complexes: van llançar càpsules amb dos o tres astronautes, més tard un d'ells va sortir per primera vegada a l'espai, i també van enviar satèl·lits a la Lluna per explorar prèviament el terreny. L'últim pas previ va ser el vol tripulat al voltant del nostre satèl·lit.

--Edalmau 22:47 7 mar, 2008 (CET)

FALTES D'ORTOGRAFIA

per favor, que algú les revisi! jo les he mirat una mica per damunt però tornau a mirarles!! --nanat 18:45 24 feb, 2008 (CET)


hola d nou! he revisat les faltes d'ortografia! el corrector està passat per damunt però no he revisat els accents de tipus desrpès o després. q algu ho faci! --Mfar 19:42 28 feb, 2008 (CET)

He revisat amb un poc més de consciència el text. Per cert, el projecte Apol·lo fa por a la vista, s'hauria de revisar! --De Bello Gallico 22:06 26 feb, 2008 (CET)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines