IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Introducció estàtica de fluids

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Discussió

Si ho feis en diverses pàgines, potser serà més fàcil de consultar. A més, ja vos he dit que hi afegiria bastantes imatges ... Pau · Discussió 20:04 16 mar, 2007 (CET)

Joana: Jo no puc posar fotos, i tampoc me funciona s'e-mail per enviar-vos-les. Perfavor posau fotos!

Lluis: Jo tampoc me deixa posar-ne, si en trob de interessants ja vos en passare. He fet una formula, E = Vs·dl·g , que la "s" i la "l" son subindex posau-los k no se com se fan i tambe hi ha una m2 akest dos sa de posar superindex.

Marc: es possible posar el text a justificat? Crec que s'hauria de suprimir la darrera part del principi d'arquímedes, ja que és del que tracta l'apartat Cossos submergits o flotant (o algo aixi). També podriem juntar els dos punts.

Joana: Marc tenies raó he llevat sa part des principi d'Arquimides que sobrava. Jo no juntaria es punts...però lo que trobeu

Miquel: estaria be fer una llista de ses coses que necessitam fer, com per exemple:

 • posar imatges Si.png Fet!
 • corregir faltes Quasi Si.png Fet!
 • millorar ses fórmules
 • Posar peu de foto a ses imatges Si.png Fet!

Per cert mirau aquesta pàgina, explica la tensió superficial, amem si qualcú ho enten http://copernic.udg.es/docencia/guions/Tensio-superficial.pdf

Miquel: he fet una introducció perquè he trobat que començar amb la pressió sense més ni manco no tenia sentit.

Joana: algú enteén lo de diverses pàgines??

Marc: no trobau que la imatge de l'empenta dels gasos és massa gran? Jo la posaria a 100px.

Miquel: he dividit el treball en dues parts, com ens ha dit en Pau.

Pere: no posarieu es noltros noms a nes principi??

Pere: hi ha alguns links de imatges però que no hi ha imatge, es que els ha fet les podria posar.

Modificar la plantilla

Per modificar la plantilla {{Hidrostàtica}}, podeu fer-ho des d'aquí: Template:Hidrostàtica. Pau · Discussió 20:30 21 mar, 2007 (CET)

Ajuda externa

Amem al·lots, jo lo que faria és: -Al punt "la pressió", després del paragraf que posa "La Pressió (de símbol p) és la força exercida perpendicularment sobre cada unitat de superfície", hi ficaria una formula que ho expliques, p=f·superficie o lo que sigui. El darrer paragraf no l'entenc. --Jpaez 08:21 2 abr, 2007 (CEST)

Aquest darrer paràgraf es podria entendre millor amb un esquema, potser Tvila

Marta Sbert: a veure trobo que podrieu eliminar el glosari de termes de les dues darreres pàgines, ja que tan sols vos repetiu i si ja ho han llegit al principi hauria de bastar... també eliminaria el punt de (SI) ja que en la mateixa pàgina se dona a entendre el que deis i a part és una cosa ben sabuda per nosaltres.

Maria: Al punt que explicau que és un densímetre deis que es basa en el principi d'Arquimides; bé, ido, podrieu posar un enllaç que dugués a l'explicació del principi d'Arquimides.--Maparicio 08:25 2 abr, 2007 (CEST)

Revisió del professor 22-04-2007

 • Podríeu fer una portada on hi hagués una petita introducció, un índex i les fonts d'informació. Mirau, per exemple Electromagnetisme.
 • Jo reestructuraria el treball en seccions com "la pressió", "la pressió atmosfèrica" ... Les pàgines vos sortirien més curtes i menys fexugues. Si.png Fet!
 • No acab d'entendre gaire bé perquè xerrau dels densímetres. Quina relació tenen amb la pressió?Si.png Fet!
 • El Glossari hauria d'estar unificat al final i les definicions, més treballades. Llavors, hi podríeu posar un enllaç quan sortís la paraula. Si.png Fet!
 • No acab d'entendre l'estructura del treball. Trobau que segueix un ordre lògic o simplement hi heu anat acumulant informació?
 • El títol "altres aplicacions" és, com a mínim, desafortunat. Mirau de trobar un fil conductor i una estructura més correcta al treball.
 • Hi ha coses com "Cossos submergits i cossos flotants" que, amb un esquema, es veurien molt més clarament.

Pau · Discussió 18:12 22 abr, 2007 (CEST)

Preguntes dels alumenes

Joana: No sé com hem de fer l'índex de la reestructuració del treball, ho he intentat copiant el de l'electromagnetisme, però després no sé com adjuntar-lo a la resta del treball. Com ho puc fer? ho acab de fer--Mserra 19:37 23 abr, 2007 (CEST)

Joana: no sé si no màs entès, però no està fet...

Pere: ja ho acabare jo tranquila

Discusió d'alumnes

Joana: hem reestructurat el treball,així i tot hi ha alguns punts que no ens acaben de quadrad allà on són, per tant, si algú té idees anau-les aplicant. --Jpascual

Joana: lo de ses fórmules...noltros tenim formules prou complicades com per fel-les així? Només hi ha divisions. Ho he intentat però no em va bé...

Pere: FA TEMPS QUE VOS HU DIC... no vos currarieu un poc mes es punt 1?

Joana: Estic d'acord. L'he ampliat un poc, però no gaire, ja que gariebé tot el que podem dir a la introducció ho deim dins el treball.--Jpascual

Revisió del professor 01-05-2007

(A part dels temes que teniu pendents)

 • Les fórmules les vull amb la sintaxi del Mediawiki. (ho hem intentat, però no hi ha manera --Pgarau 22:02 3 mai, 2007 (CEST)).
 • Posau tots els articles del vostre treball dins la Categoria:Hidrostàtica.Si.png Fet!
 • Els punts 3 a 7 no estan molt ben resolts. Crercau una altra ordenació, que l'actual és MOLT poc intuitiva i bastant confusa.Si.png Fet!
 • A les fonts d'informació, descriviu dues coses: de què va l'enllaç i quin és el seu origen. Per ex: La pressió atmosfèrica a la Viquipèdia.Si.png Fet!

Pau · Discussió 14:42 1 mai, 2007 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines