IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Esquema inicial. Proposta

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

suport UCTAIB

no tenc clar que el suport sigui econòmic, sí que ha estat una eina de contacte i un recurs a l'hora d'aconseguir diners. --Llorenç 08:20 2 abr, 2008 (CEST)

L'aclariment em sembla perfecte. Ho direm d'una altra manera. --Jero 10:47 2 abr, 2008 (CEST)

Projecte acadèmic

Llorenç, quan parles de Projecte de caire acadèmic i certa regularitat, on participarien alumnes i professors de diverses matèries i escoles, sigui via wiki o altres eine et refereixes al portal de recursos (el punt just anterior a la teva nota)? Així ho havia entès. --Jero 11:00 2 abr, 2008 (CEST)

Em referia al projecte que vol fer el teu president i en el que m'agradaria participar a mi també per exemple, amb treballs d'alumnes fets exclussivament via internet (individuals i en col·laboració), i també eines de correcció en línia per a mestres. No sé si tot això va inclòs al punt que tu menciones. Perdona que hagi estat tant a contestar! --Llorenç 09:55 4 abr, 2008 (CEST)

Crec que ho podríem englobar tot dins el mateix portal intercooperatiu i dins aquest punt explicar els diferents projectes que entrarien dins aquest portal, es com vàrem dir del compli.cat la pàgina d'entrada seria un menú amb 4 simples i senzilles opcions:

  • Wiki (wiki inter-cooperativa, pot ser per desenvolupar-hi projectes en comú amb diferents escoles a la mateixa assignatura.
  • El portal de notícies, articles... (Joomla)
  • El portal acadèmic (un Moodle)
  • Un fòrum (per exemple, un phpBB, ja que no m'acaba de fer el que ve amb el joomla)

Això és un exemple, tot aniria al mateix domini, però d'allà es repartiria la gent a cada projecte en concret. --Obrador 19:44 6 abr, 2008 (CEST)

  • Em sembla bé la idea, Jaume. Així que a l'hora d'explicar els projectes, ten en compte tot això...--Jero 21:31 6 abr, 2008 (CEST)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines