IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:El nombre d'or

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bueno avui e editat orgines i tambe auri a l´arquitectura si aixo u podeu mirar i me deis si està correcte!

Jo tampoc no se pujar imatges mo va explicar en pau pero me fet un lio.. dema algu mo podria explicarr??

jo no se pujar imatges, si això jo en vés de pujar imatges faré mes text --Ngorrias 15:51 17 oct, 2007 (CEST)

Si estau d'acord podriem fer un apartat per posar ses imatges --Gsuau 20:00 17 oct, 2007 (CEST)

Ja he començat a fer s'apartat de la vida quotidiana pero l'hauriem de acabar de completar.Una cosa algu em podria explicar com posar els enllaços externs? es que vull posar dues pàgines i nose com fer-ho. Hem podriu dir també com penjar imatges? que no m'hen record de com es feia . --Gsuau 20:20 17 oct, 2007 (CEST)

A l'apartat d'exemples que em de posar exactament?--Gsuau 20:47 17 oct, 2007 (CEST)

Trob que hauriem de fer una restructuracció de la pàgina el punt exemples tendria que anar just davant de enllaços externs, el punt a l'art hauria d'anar davant de a l'arquitectura ja que aixi trob que quedaria tot més ben estructurat.--Gsuau 19:10 18 oct, 2007 (CEST)

Ahir vaig deixar un missatge sobre com posar els enllaços externs pero voldria dir-vos que ja està ja se com es fa, el que si que em podrieu dir es com pujar imatges.--Gsuau 19:13 18 oct, 2007 (CEST)

Se suposa que aquesta pàgina es per donar a coneixer el nombre auri a la gent, però d' una manera senzilla i amb un vocabulari que es pugui entendre, i la introducció és a part de massa complexe (hauria d'estar resumida)feta amb un vocabulari pop proper. No esborrarè res,només posarè clarament que és el nombre auri. Marina (no me queda es nom, le de posar després sabeu perquè?)

Gran copiada de la viquipedia i un perell de pàgines més, origen i introducció, ja podrieu haver resumit. Ho sé perquè i acab d' anar ara! Marina

Escoltau me dedicarè a fer un breu resum de l' introducció,ja que allà molta informació repetida i moltes coses sobre l' origen que no fan falten. Pensau que una introducció ha de ser breu i senzilla per tal que a partir d' ella es puguin entendre moltes alres coses que poserem seguidement. Perfavor no esborreu, que ho miri en Pau i doni la seva opiniò. Gràcies! Bona nit i a estudià mates! Marina

Algu em podria dir que em de posar a l'apartat d'exemples ja que si no em de posar res estaria millor eliminar-lo--Gsuau 19:21 29 oct, 2007 (CET)

Primera revisió

Suggeriments de millora:

  1. Posar el valor del número i la forma de calcular-lo a la introducció.
  2. Les imatges, que duguin peu de foto. Usau el mode thumb (Matawiki:Ajuda)
  3. Hi hauria d'haver menys text i a cada apartat, una llista clara d'allà on apareix la proporció àuria. I si pot ser, una foto de cada.
  4. El format ha de millorar bastant. Fixau-vos en el format d'Apollo 13.

Me sembla que, de moment, ja teniu feina per anar fent. Pau · Discussió 21:45 21 oct, 2007 (CEST)

No m'heu fet gaire cas. Per favor mirau les indicacions i mirau de posar-hi solució. Si teniu dubtes, demanau-me'ls. Pau · Discussió 17:17 11 nov, 2007 (CET)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines