IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:AcirfA

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

ADRIÀ, COM QUE VEIG QUE ETS L'ÚNIC QUE ESTÀS FENT FEINA T'HO DIC A TU, CONSULTA L'ENLLAÇ DELS DEURES PER A ACIRFA I LA VIQUIPÈDIA, A LA PORTADA DEL MATAWIKI, I AQUÍ A ACIRFA, DIVIDEIX AQUESTA PÀGINA GEGANT AMB PETITES INDIVIDUALS. CREA UNA CATEGORIA ACIRFA, I L'AFEGEIXES A CADA ARTICLE NOU. D'AQUESTA MANERA FARÀS UNA MOLT BONA FEINA, MÉS PRÀCTICA I ÚTIL QUE LA QUE ESTÀS FENT ARA. A PARTIR D'ARA, AQUESTES NOTES LES ESCRIURÉ AL SEU LLOC CORRESPONENT, QUE ÉS A LA PÀGINA DE DISCUSSIÓ.


eii Llorenç que resulta que s'enllaç que he fet a "Egipte" me duu a una imatge que no està carregada crec. Que faig la elimin ?

  • sí, sense por, fora imatge! Per cert has vist els deures que vaig penjar per a fer tothom a la viquipèdia?

mmm... sí ara els mirava, però no entenc molt bé on fer la meva pàgina d'usuari, com es fa.

  • si vas a la portada de la viquipèdia, veuràs que igual que al nostre matawiki, hi ha un menú a la part esquerra, on hi trobaràs un enllaç que posa canvis recents. Aquí et surt el que fa cada ususari, i a on i quan. El nom del teu usuari, és Abauza, i veuràs que si el poses al cercador de la viquipèdia et durà a una pàgina sense fer. Poses "edita" i la fas, i pensa que a la part de discussió del teu article i de la teva pàgina és on t'escriuran els administradors de la viquipèdia.--Llorenç 20:49 20 abr, 2006 (CEST)
  • per cert, aquí pots veure el meu usuari, i la pàgina Addis Abeba, és feta meva també, la meva primera, jejeje.

mm he començat a fer el que hem deies. Estic fent un article nou amb el nom de Abauza. es això el que he de fer ?

T'havies equivocat de lloc. T'ho he mogut al lloc adequat: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Abauza
Per cert. Dues coses. U: has creat una categoria "AcirfA" i una altra "Acirfa". Les hauries d'unificar.
Dos: Quan fas feina a la Viquipèdia, t'hauries de registrar ... --Pau 22:15 20 abr, 2006 (CEST)
  • No és que haguis de fer un article nou. tu segueix amb l'article de Palma o fes el nou article que vulguis. Però al teu usuari, és millor que figuri la teva edat, l'etiqueta de mata de jonc, etc, i així els administradors vos ho tendran en compte i seran més "lleugers" amb vosaltres, supòs... És per a que es vegi que sou molt joves i que sou estudiants. Bé, si tens cap rpoblema ens ho dius, que per això estam.--Llorenç 22:58 20 abr, 2006 (CEST)
  • Més que un un dubte sobre la feina al wiki, n'és un sobre la secció discussió. Els que feiem la portada de acirfa, ara seguim la discusió al nostre article o començam a venir per aqui?

P.D: Abans de que acabem el curs a n'Andreu i a jo ens agradaria fer algunes etiquetes, si tu saps com es fan, ens n'ensenyaras?--Dramos 16:36 18 mai, 2006 (CEST)

Cap problema amb les etiquetes, sé que en Pau n'ha fet una, la de Mata de Jonc, i ens explicarà com fer-ne. M'agrada la idea.
A partir d'ara aquest serà el canal de discussió, ja que demà, en tenir el mapa fet, ja el penjarem al seu lloc final i funcional.--Llorenç 17:04 18 mai, 2006 (CEST)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines