IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Cas extrem

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El primer que farem, és presentarnos: Som el grup A de segon d'ESO (de tecnologia) que ens deim: CAS EXTREM! Els diferents components i els càrrecs que assumim són:

Mireia Sintes: COORDINADORA

Jaume Monserrat: ENCARREGAT DE NETEJA

Joan Canyelles: ENCARREGAT DE MATERIAL

Gabriel Serra: ENCARREGAT D'EINES

Marina Perpinyà: ENCARREGADA DE DOCUMENTACIÓ

Mireia Sintes i Marina Perpinyà: SUPERVISORES

La imagte que ara us mostram, és una foto de tots els components del grup, els quals hem fet el projecte.

GrupAgrup.jpgQuin és el nostre projecte?

El projecte que em duit a terme durant tot el segon i tercer trimestre ha estat realitzar l'estructura d'una casa amb jardí, i amb instal·lacions. Això, ho varem fer durant tot el segon trimestre, i al derrer trimestre (el tercer) hem emmoblat i decorat l'interior de la casa, amb mobles fabricats pels components del grup.

Ara, el següent pas que farem serà explicarvos més o menys com ha anat aquest treball, els probles que em tingut, les aventatges, etc...

ELs primers dies ens van donar un simple tros de fusta (però gran), al qual no sabiem que fer-li: si pintar-lo, si tallar-lo, si agafar mesures, si... I vam pensar entre tots quin seria el primer pas que feriem. Primer de tot varem pensar que si la casa havia de tenir dos pisos, caldria fer una paret per aguantar i connectar els dos pisos. Vàrem prendre mesures sobre el taulell a on posariem les dues parets. A les parets que les ahviem de posar sobre el taulell, les varem fer una porta en forma d'arc, després varem fer un apost que seria el segon pis. A n'aquest el varem conncectar amb el primer a traves de dues parets, les cuals com ja em dit les varem fer una porta. S'ens va ocórrer fer una escala amb forma de caragol. Les passes que vam adaptar varen ser:

1- Aconseguir un pistó de fusta de forma rodona

2- Tenir la silicona enllestida (calenta)

3- Tenir tots els llistons possibles per a fer els escalons

4- Tallar-los de manera igual tots

5- Aferrar-los al pistó anant fent una forma de, com ja diu l'escala, caragol.

Despres d'això el que ens agradaria explicar, es que, vàrem tenir l'oportunitat i agilitat per a fer una piscina. Com que no teniem pintura blava ni els èstris per a imitar aigua, vàrem agafar un tros de fusta que sabiem que no tornariem a utilitzar i amb una pintureta ( de color blava ) el vàrem pintar uniformament per a tota la fusta. Un cop tenirem aquest pas fet, amb paper de vidre, varem fer serradís a n'aquella fusta, i varem aconseguir burbaies de color blau, que les vàrem aferrar a la piscina amb molta cola blanca.


GrupA1.jpg


Dons, el segon trimestre varem acabar l'estrucutra de la casa i també l'exteriror. Fa poc, acabat el tercer trimestre, també varem acabar l'interior. És a dir fer els mobles i els quadres, les cortines i els detalls. En aquest temps, també ens vam repartir la feina. En Joan, en Gabriel i en Jaume s'encarregaren de fer les coses mes d'estructura, com les escales, armaris etc.. Na Marina i na Mireia feren els mobles quadres i prenguerem nota per a fer la memòria del projecte.


Despres d'això el que ens agradaria explicar, és que, vàrem tenir l'oportunitat i agilitat per a fer una piscina. Com que no teniem pintura blava ni els èstris per a imitar aigua, vàrem agafar un tros de fusta que sabiem que no tornariem a utilitzar i amb una pintureta ( de color blava ) el vàrem pintar uniformament per a tota la fusta. Un cop tenirem aquest pas fet, amb paper de vidre, varem fer serradís a n'aquella fusta, i varem aconseguir burbaies de color blau, que les vàrem aferrar a la piscina amb molta cola blanca. Consta de 3 habitacions: una cuina, una salada d'estar - dormitori i un bany. També volem incloure el jardí. El mobiliari que instal·làrem a l'interior fou el segünent:

CUINA:

-fogons (forn)

-gelera

-cuina ( de foc de llenya )

-encimera

BANY:

-vàter

-banyera

-paper de vàter

-mirall

-renta-mans

-crossetes per a penjar la roba

-tovalloler amb una tovallola

DORMITORI + MENJADOR:

-llit de matrimoni

-catifa

-armari empotrat

-tauleta de nit (amb un despertador)

-quadre

-televisor de plasma (penjat a la paret)

-llar de foc

-dues butaques

-una taula baixa (central)

JARDÍ:

-piscina

-taula amb cadieres

-servilletes

-fruitera

-porxo

-enredadera

-llum

-camins de taula

-camins de pedra

-barbacoa

ApropA.jpg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines