IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Andorra

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

El Viatge a Andorra

Aquest curs hem fet un viatge a Andorra on hem esquiat, patinat sobre gel, una visita a Caldea i hem fet alguna putada: com tirar bombes fètides, etc. Ah! També n'Ànkor es va pintar a la panxa una cara! aqui vos deix un perell de fotos.

Joan Milià
Rulan i Olalla
Joan Pieras i Ankor
Xavi i Joan Melià
Tenma escoltant música
xavi, Joan pieras i melià
Ankor amb una cara pintada

(sestan conprimint les fotos)

Pere Suau

Anècdotes Personals

L'Antro

Doncs bé, més que una anècdota és una dada a tenir en compte: tracta del viatge d'estudis. El primer dia estàvem molt il·lusionats ja que arribàvem a l'Hotel després d'una dura jornada de bus, menjar porqueria i batallar amb altres pel domini de les habitacions (PSP), i.. per fi vam arribar a l'Hotel!

La il·lusió eclipasava qualsevol tipus de mal presentiment sobre les habitacions, ens esperàvem un habitacle majorment habitable, on poder dormir tots con germans. Però el recepcionista de l'Hotel ens degué agafar mania perquè no us podeu imaginar l'impressió que vam tenir a l'obrir la porta d'aquell antro.

Hi havíem de dormir 4 persones i l'habitació en sí no tenia més espai que per a 2, les paretes eren blanques, amb la pintura rugosa, estava tot acumulat en algun punt, no puc especificar on perquè estava tot sobre tot. Dins aquell mateix antro, hi havia també una habitacioneta amb dos llits, la qual va passar a ser el nostre Baggage-Antro.

Però el pitjor estava per arribar, el fet de que l'espai en sí fós petit també implicava un altra cosa...les olors no es podrien amagar, i a més a més, es mesclarien per fer d'aquella petita habitació una espècie de dutxes de gas. I no vam tardar a sentir-ho, els gasos intestinals volien sortir, ho reclamaven, el llarg dia de Bus també els havia sentat malament. I van sortir. M'en record que l'ambient era irrespirable i que tothom que ens visitava se'n anava amb una cara diferent, digne de veure (i olorar).

I ja per acabar, cal nombrar el Gran Rei dels Gasos, que va sortir fill de l'honorable persona X (no va voler aportar el seu nom a aquest article). Aquest, perfumat i sonor com cap, va ser sentit fins i tot a l'habitació del costat. Fonts externes informen que es valora amb un 6 sobre l'escala de Richter.

Francesc Rul·lan

Bono aquesta es una foto que es molt caxonda i bono surt en damia i en francesc: BY ManuPrimera Experiència

En aquest apartat vull parlar del viatge de Andorra que va ser una nova experiència per jo perquè mai havia esquiat, i quan vaig començar a practicar amb un dia de caigudes vaig començar a saber-ne bastant i vaig gaudir molt d'aquesta nova experiència.

Poc després de tornar de viatje, va venir SA RUA! Hi hagué disfresses de tot tipus: de novia, de cavernícola, de "negre", de caperutxeta vermella, ...

Joan Pieras

Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines