IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

4 anys

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
4 anys
Foto4.jpg
Nom {{{Nom}}}
Curs 1994-95
Edats 4 i 5 anys
Tutor/a Maria Quetglas
Altres Professors
Viatge/Sortida -
Altes Xavier Ramón

Laura Garau

David Gallardo

Francesc Bassa

Baixes Oscar
Fou l'any de... 1995

Ni idea


Contingut

Anècdotes Generals

Estudi dels niguls

La nostra tutora, na Maria Quetgles (que ja no hi és) ens va dir que triéssim un nom per la nostra classe, aquest any ens anomenàrem Niguls. Aprenguérem moltes coses sobre els niguls: els seus noms, perquè queia aigua del cel... Fins i tot ens disfressàrem per la festa de carnaval tota la classe del seu nigul inventat i estrambòtic (per cert, les mares varen fer un gran treball).

Caram quines desfresses!

Olalla de Pedro


Aquí teniu imatges sobre les feines que fèiem a la nostra època dels 4 anys. Tenim diferents blocs on surt: el bany, la cuina, la granja,.. i no pot faltar els gomets que utilitzàvem per aferrar a els nostres papers.

Feinetes4.jpg
Feinetes3.jpg
Feinetes1.jpg
Feinetes2.jpgAniversaris

Recordo que el darrer divendres de cada mes celebràvem una festa a la classe en la que celebràvem l'aniversari de tots els que feien els anys aquell mes. Aquelles festes no eren pitjors que d'altres per fer-se a l'escola. No faltaven coques de "sa mamà" ni caramels o altres "xuxes".

No deixàvem escapar ni un aniversari, ho celebràvem tots junts amb una coca ben gran, suc per a tots i el més important les espelmes. Aquí jo vaig fer 4 anys!

Com ens ho montàvem!

Olalla de Pedro

En TI

En Ti va ser la nostra mascota, aquí en teniu una imatge!!! En ti, el llagost

Anècdotes Personals

El meu primer dia

Un bon dia, a mitjans de setembre de l'any 1993 (jo tenia 2 anys encara) els meus pares em van despertar i vaig sentir unes paraules molt estranyes que sortien de la seva boca: Olalla, va aixeca't que has d'anar a escola! Jo no sabia bé de que em parlava, fins que vaig arribar a una casa molt gran plena de nins de la meva edat, un poc més grans i fins i tot gegants! Encara que al principi se'm va fer molt estrany, jo tot d'una vaig fer amics! Cada dia desitjava més anar a l'escola, l'escola Mata de Jonc!

Olalla de Pedro

Més festetes

El nostre aniversari Carmeta..:D

Idò jo recordo que la nostra classe de 4 anys era la que ara és l'aula de professors. Durant tota l'etapa de infantil, celebràvem els aniversaris de cada un de nosaltres, i el que feia l’aniversari, duia un pastís i el compartíem entre tots, fèiem una "mini-festeta".

Mirau que bé!

Aquesta foto va ser uns dies després del nostre aniversari, ja que na Carme i jo feim els anys pràcticament juntes, jo un dia després d'ella. Na Rosa surt allà d'strangis.

Maria Munar

Crespells!

Cada any anàvem a fer crespells a Son Roig, encara que la nostra primera experiència va ser als 4 anys. Férem els crespells, tocàrem animals (cabres) i jugàvem per la granja. Quan els crespells ja estaven fets anàvem a casa i els hi dúiem la nostra feina de Son Roig als pares, encara que n'hi havia alguns que ja se'ls havien menjat abans.

A la granja!

Olalla de Pedro

Les grans disfresses de Niguls

Per la festa de carnaval d'aquest any tota la classe ens vàrem disfressar de niguls. N'hi havia de tot tipus, colors i materials... M'agradaria aconseguir-ne alguna foto! Record que hi havia nins i nines ficats dins niguls d'espuma, d'altres (com jo) teníem un nigul de cartó. S'ha de dir que les mares i els pares es varen posar per feina. Però la meva mare m'ha explicat que ella m'havia fet la disfressa de cartó, un nigul blau i amb un arc de Sant Martí pintat molt bonic! Però... es veu que aquell carnaval va plaure. És increïble, a aquesta escola ens costa fer una festa de Carnaval sense que plogui! I la pintura del meu nigul es va escampar i bé... va quedar destrossada la meva disfressa. I la meva mare molt enfadada dient: Amb la feina que m'ha duit! Pobreta... No sé si sóc l'única a qui se li va fer malbé la disfressa, però crec que hi va haver més gent.

Neus Sureda


Quines disfresses més xules, la veritat...

En Francesc el cuiner

Es veu que aquest any jo encara estava perfeccionant la meva pronuncia de les paraules, etc. Pronunciava malament el so de la "s" sorda, deia: z en lloc de s. Un dia que vaig anar al metge el doctor em va demanar: -Tu perquè fas zopez? Jo tot innocent vaig dir: -Perquè vull ser cuiner.

Francesc Bassa

Injustícia amb els aniversaris

Ja que hem anomenat el tema dels aniversaris més amunt, he de treure a la llum una injustícia! Jo vaig néixer per juliol. A l'escola celebràvem els aniversaris per mesos (com bé a dit n'Olalla). I els que vàrem néixer a l'estiu què? No ens tenien en compte! Jo no vaig bufar les espelmes a l'escola aquell any... Però l'any següent la meva mare va xerrar amb els mestres i em vaig unir als que celebraven l'aniversari per setembre.

Neus Sureda

Estic amb tu! Go Revolució a les Aules!

Francesc Rul·lan

Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines