IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

1992

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
LogoxXxp.jpg

LES QUINTES

1970
1971
1972
1973
1974
1975
1976
1977
1978
1979

1980
1981
1982
1983
1984
1985
1986
1987
1988
1989

1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999

2000
2001
2002
2003

Contingut

Alumnes

Nom i Cognom Foto Amb nosaltres des de: Característiques
Marc Angrill Marc matawiki.JPG 3 anys Els seus diaris d'ostres i els seus renouets de classe fan la vida més apasionant ;)
Mar Baleta Mar.jpg 3 anys La seva intel·ligència ens captiva..d'on la treu?
Maties Pons Matiespons.jpg 3 anys Té un sentit de l'humor intel·ligent..l'has d'entendre!
Raul Olmos Raul.jpg 3 anys Poques vegades trobaràs una persona tan sentimental i "passota" a la vegada!!
Oriol Ferrer Gorra.jpg 3 anys Darrera les sobrades que diu si troba una persona amb qui et pots recolzar en els mals moments
Natalia Mota Jujujuj (1).jpg 3 anys Tan divertida i conta patates com sempre!
Elena Dalmau Elena.jpg 3 anys Els seus ulls foscos i la seva cara t'ho diuen tot! Alegria!
Júlia Ferrer Julia al vent.jpg 3 anys El seu somriure és el més acollidor refugi, i si ti fixes bé en un racó de la seva mirada hi ha el paradís de la felicitat.
Elisa Banal Elisa2.jpg 3 anys És tan sociable que contagia a la gent el bon rotllo
Neus Tudurí Holanda.JPG 3 anys Si tu necessites un somriure ella te'l dóna, per molt que sigui el pitjor dia de la seva vida
Pau Planas Pau matawiki.jpg 3 anys Els seus ulls blaus et deixen mut!
Pau Oliver Pau oliver2.jpg 4 anys Un independentista que va de bon rotllo amb tothom!
Bernat Llopis Bernat matawiki.jpg 3 anys Bon amic dels seus amics!
Marina Cladera Nati i Marina.JPG 3 anys Una persona molt lluitadora i defensora de les seves idees, amés, és una gran riallera!
Marta Far Marta far.JPG 3 anys És una persona tan organitzada que ja ha sortit de delegada o sotsdelegada uns quatre pics!
Neus Gorrias Imatges wapes 065.jpg 3 anys Pot riure durant una hora sense cansar-se
Rosa Bosch Jo mateixa.jpg 3 anys Sap utilitzar la seva sinceritat amb molt de tacte. També és una gran conta patates!
Alba Vaquer Alba.JPG 3 anys Tan divertida com sempre! Amb una rialla que contagia a tothom
Joan Serra Joan per matawiki.JPG 4 anys De xerrameca espontània!
Carme Matji Carme4.JPG 4 anys La persona amb més personalitat que he conegut en la meva vida! De pura confiança!
Francesca Amengual Xesca.jpg 1r de primària Apasionada!! Apasionada amb el que li agrada, amb el que creu, amb el que estima! Pasió!
Guillem Suau Guillem.jpg 4t de primària Un molt bon amic amb una frase per fer-te somriure sempre!
Xavier Estela Xavie.jpg 4t de Primària Un exemple de com hauria de ser tota la humanitat per ser millor! Humanitari, generós i molt bona persona!
Llorenç Bauza Llorenz matawiki.JPG 1r d' ESO Com pot ser tan apasionat per els llibres?
Pep Bonnin 1r d' ESO Tot un compositor i hàbil amb la pilota
Josep Antequera Fitxer:Ante.jpg 1r d' ES0 La seva manera de veure les coses ens fa pensar molt a tots
Juan Juarez Juan Juarez.jpg 3r d' ESO El significat del seu dit a l'aire i el seu somriure té captivat a tothom!

Excombatents

Nom i Cognom Foto Observacions
Biel Rul·lan Biel.jpg Ho donà tot per la patria, ens deixà a sisè de primària.
Lluís Verdú Lluisverdu.jpg També anomenat ``Soldat O'Ryan´´pels seus compatriotes, va caure en combat a sisè de primària.
Francesc Rullan Francescrullan.jpg Ens deixà a sisè de primària
Eduard Valls Fitxer:Edu.jpg Ens deixà a 5 anys
Esther Ens deixà a 5 anys
Enric Ferrer Ens va deixar a 4t de primària
Biel Ferragut Ens deixà a 4t de primària.
Pau Cànoves Va complir la seva curta però important missió, malauradament caiguè al primer trimestre de primer d'ESO.
Víctor Nadal Ens deixà a primer d'Eso
Marta Hernandez Es va canviar d'escola a primer d'Eso
Tomàs Terron Per motius extraoficials, ens ha deixat el primer trimestre de tercer d'ESO, per anar a un lloc més estratègic (Sevilla).
Laura Álvarez Va anar a viure a bcn a 2n d'ESO

Tutors i noms

Curs escolar Nivell Tutor/a Nom de la classe
95-96 1r de Preescolar Antònia Munar i Manuela Garcia Els sols
96-97 2n de Preescolar Antònia Munar i Aina M. Torres Tigres
97-98 3r de Preescolar Rosa Albalat Taurons
98-99 1r Primària Júlia Fuster Estrelles de mar
99-00 2n Primària Tòfol Garau Antàrtida
00-01 3r Primària Tòfol Garau Pirates
01-02 4t Primària Catalina Llobera Història
02-03 5é Primària Antònia Torres Mopis
03-04 6é Primària Magdalena Cabot Tabolaires
04-05 1r d'ESO Jaume Bueno Boletaires
05-06 2n d'ESO Jaume Bueno (sense nom)
06-07 3r d'ESO Magdalena Estelrich Es covo de sa roba bruta
07-08 4t d'ESO Xesc Barceló  ?

Anècdotes

 • Quan anàvem a 3r de primària, a la finestra hi vivia un dragó, i en Tòfol ens va dir que es deia Mariano. A alguns ens encantava, però a altres els horroritzava. Un dia el vàrem trobar mort a la finestra. Vàrem guardar tots un minut de silenci per la seva mort...


 • A 3r de primària, en Tòfol ens va contar la història del keke (una fruita imaginària)


A 4t de primària vàrem haver de traslladar la classe a l'aula de música ja que hi havia una viga crullada. Aquest any també vàrem fer jocs florals amb na Catalina Llobera, en el que cadascú escrivia un conte, i es repartien diferents premis

 • Als millors dibuixos
 • A la millor fotografia
 • A les millors obres literàries
 • A la millor caligrafia
 • A la millor idea original

Crec que ens va pegar tan fort amb els contes que ens varem passar com a un més fent mini obres de teatre de na caperucita! però aquesta vegada no era na caperucita roja... sinó que na caperucita es va transofmar en diferents caperucitas! Recordo que hi havia na caperucita roja, na caperucita azul, na caperucita amarilla, marrón, naranja, lila... alló va ser una autèntica mà de contes i colors!!!

El famós strip-tease
 • Quan anàvem a 5è de primària en Raül i en Pau Planas, que ja anaven molt espavilats en aquella edat, varen anar a espiar a ses nines mentre estaven al bany. Els van pillar in fraganti i com a càstig, n'Antònia Torres els va dir que anesin preparant un strip-tease, per les colònies de Binifaldó. Quan arribà el dia, en Pau Planas i en Raül ho varen començar a pensar seriosament. En Pau Planas no tardà molt a fer-se enrere i en Raül estava emocionat amb l’idea de cobrar entrada (En Xavi i en Guillem, es van unir a l'strip-tease). Van preparar una coreografia que a l’hora de la veritat va sortir a mitges i es convertí en fer una passejada nus. Al final ni cobraren, ni res. Els de l' strip-tease varen demanar voluntaris i en Lluís se va oferir a acompanyar-los en el 3er strip-tease. En Guillem, en Xavi i en Raül varen intentar no mostrar la "pilila" encara anant sense calçotets ja que a l' escenari i havien unes "x" de fusta que feien de barana i ells s' autocensuraven amb elles. Però en Lluís ho va revolucionar tot, estava molt motivat i va començar a posar es cul en pompa, a ondejar sa "pilila" i a tirar els calçotets. El resultat va ser: les nines molt emocionades i una foto en la que es veu n' Elena amb els dits fent pinça agafant els calçotets mentres es tapa el nas i darrere d'ella analitzant-lo amb cara d'oi altres nines (¡Hem d'aconseguir aquesta foto!)(Idò si, ho varem dir i així és, hem aconseguit ses fotos comprometedores, si les voleu veure clicau aquí:

FOTOS DE BINIFALDÓ I DE S' STREAPTEASE

 • Recordo, que quan érem petits, na Júlia ens deia que tenia un laboratori secret i ens contava mil històries d'experiments i bombes, i nosaltres tots innocents ens ho creiem.
 • Quan érem petits na Marina, quan s'enfadava (amb companys o mestres) sempre deia que cridaria al seu pare i que ell portaria la seva escopeta o pistola (depenent del dia) i ens mataria a tots.
 • Durant totes les etapes que anàrem al pati petit, recordo les discussions entre nins i nines que sempre acabaven malament. Almenys jo tornava a casa amb genolleres i blaus, però això si, quan nosaltres veiem que aconseguíeu el que volíeu, la darrera solució era anar-li a dir a la profesora de pati i generalment els que quedaven com a dolents eren els nins, castigats asseguts a la paret on sempre hi havia el professor.
 • A 6é de primària vàrem fer el nostre primer viatge amb avió a Manresa, a un camp d'aprenentatge.
 • Quan anavem a 2n d'ESO, vam anar de viatge de Vall de Boí. Un dels dies d'aquest viatge vam anar a fer un excursió a la neu amb els monitors. Començarem a jugar amb la neu, feiem angel, botavem, ens tiravem boles de neu..i amb una d'aquestes en Tomàs, que botava desde el camí esfaltat, va enfonsar-se a dins la neu, i quan va sortir, la seva sabata s'havia quedat enterrada. En Pau Planas. el monitor i n'oriol van estar cavant fins que la van trobar.
 • Quan anàvem a 4t d'ESO, varem fer una gran guerra al menjador! Va ser molt divertit, però ens van castigar i no varem poder anar a la platja el dia següent.
 • Quan varem acabar 4t d'ESO, ens van desterrar. Tot hi així, sempre serem cavallers i amazones de la mata de jonc, aquesta escassa espècie inconfusible.

 • Per tots voltros

Fa 13 anys que va començar tot... Els primers anys a Mata de jonc ens encantava fer guerres nins contra nines on la combativitat hi era sempre. També, jugar amb l’arena que ens podria mantindré feliçment ocupats durat tot l’horabaixa. Estàvem obsessionats amb aconseguir canviar els cromos repetits i així amb les ferratines i les “canicas”. Jugar a polis i cacos era molt divertit i sobre tot si no et tocava ser policia. Les més mestresses sempre volien a jugar a mestres i els que ens tocava fer d’alumnes sempre rebíem. Teníem tanta i tanta imaginació que ens inventàvem jocs constantment, el joc dels colors, polis i cacos però amb besades, el joc de ses sabates, robar es tresor des castellet, etc. Passà el temps i arribarem a primària on ens tornarem uns “rebeldes” fèiem guerres de menjar el menjador i manifestacions per tal de sortir al pati. Anàrem d’acampades amb l’escola, on contàvem acudits, fèiem trucs de màgia, stripties, balls, caçàvem mopis i sempre el més emocionant era la vetllada de por. Representàrem la nostra gran obra de teatre, Mans enlaire! Que va ser una gran èxit. Ara també record els trajectes amb bus, era com anar a un concert, quines cantades que fèiem tots junts i com mos emocionàvem. El nostre primer viatge d’estudis va ser a Manresa on anàrem per primera vegada a ballar a una discoteca (així l’anomenàvem). Així fins que arribarem a l’Eso. El gran moment havia arribat, el misteriós Eso ja el teníem a sobre...coneixerem cada un dels professors nous i tot pareixia més difícil. Supos que ens vàrem sentir pressionats i per això canviarem radicalment i ens tornarem uns angelets. A segon d’Eso vàrem fer el nostre segon viatge d’estudis a Vall Boí, aquell poblet tan tranquil que quasi tota la població érem nosaltres. A tercer d’Eso recol·lectarem doblers pel nostre futur viatge d’estudis Andorra.

I ara ens trobam aquí, pensar que tot acaba, sona molt trist. Si mirem cada una de les nostres cares mil records ens passen pel cap, encara que tots siguem molt diferents, encara que no tots tinguem una relació constant sempre hi haurà una cosa que uneixi, aquesta història, mata de jonc. Amics els nostres camins es separaran, però no es una adéu per sempre tan sols un adéu per un instant.

D'una amiga que vos estima molt!

Com som ara?

3ESO.jpg


ATENCIÓ!! NO ES OBLIGATORI LLEGIR-HO TOT!!

Bones! 11336_emoticonos-emotik_com.gif

Què tal, gent?? 11339_emoticonos-emotik_com.gif

Som la classe de 3r d'ESO. 11331_emoticonos-emotik_com.gif

La nostra tutora és na Magdalena Estelrich (unes coca-coles??) Aquest any ha vengut un alumne nou -en Joan- 8-) i n'ha partit una de veterana -na Laura- 11333_emoticonos-emotik_com.gif . Al temps lliure ens agrada molt fer esports ^^: tennis, vela, futbol, natació, bàsquet, pesca submarina, patinatge, ciclisme, piragüisme, senderisme, tir amb arc, esquí, snowboard i evidentment SOFFING 11336_emoticonos-emotik_com.gif. A la classe hi ha un equip femení d'handbol que té com a entrenador en Iago.

També ens agrada quedar amb els amics, xerrar pel msn 11324_emoticonos-emotik_com.gif, tocar instruments, anar a concerts, mirar la TV (los lunnis!! xD), viciar-mos amb els videojocs, anar de shopping i navegar per Internet.

Ens agrada MOOOOOOOOOLT escoltar música; com per exemple (bastants exemples '¬¬): obrint pas, ska-p, la oreja de van gogh, lax 'n' busto, el canto del loco, pereza, brams, nirvana, mecano, la gossa sorda, green day, boikot, NOFX, red hot chili peppers, los piratas, atomic kitten, rolabogan, SFDK, sopa de cabra, falsa alarma, marea, panic! At the disco, la gran orquesta republicana, escorbuto, race against, el sueño de morfeo. I els que més: SPICE GIRLS I SJK!!

I, per acabar, aquí teniu una llista de propòsits per aquest curs:

 • Fer una pel·lícula
 • Començar a recaptar doblers pel viatge d'estudis de l'any que vé (un txiringo playero sense platja)
 • Estudiar i aprovar
 • i, sobretot, passar-nos-ho bé!!^^

adéuuuuuuu!!!

Recull de fotos2n eso.jpg Final.JPG Unun.JPG
A 2n d'Eso Sopar de final de curs Al pati
1992 nines.jpg Viatgesisè.jpg Molt atents! shht!.jpg
Les nines Viatge sisè Molt atents! shht!
Tots a l'escala!.jpg Bot maties.jpg Bot oriol.jpg
Tots a l'escala! Bot Maties Bot Oriol
Bot Paup.jpg Teatre!.jpg Mans en l'aire!.jpg
Bot Bernat Teatre! Mans en l'aire!
Aniverssari Júlia.jpg Mines de sal.jpg Boys!.jpg
Aniverssari Júlia Mines de sal Boys!
Paup bernat i oriol.jpg Sant roig.jpg 1992 de petits.jpg
Pau P, Bernat i Oriol A son Roig Quan érem petits
Els pirates.jpg Nines92.jpg Festeta.jpg
Els pirates Ses nines petitones Una festeta
Concertcoral.jpg Elisa,maties,oriol i francesca.jpg Mar,carme,neus,natalia,alba,rosa i francesca.jpg
concert coral elisa, maties, oriol i francesca ballant pageses
Manifa3reso05052007.jpg
A la manifa del 5 de maig de 2007

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines