IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Videojocs

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Un apartat un poc friqui pero molt interesant per aquí li agrada xD

Sóc en Manuel, jo vos volia dir quin és el video joc que més m'agrada:

El que més m'ha agradat fins ara és "Prince of Persia las 2 coronas". És un joc molt divertit i a més, hi ha molts nivells que cada vegada es fan més dificils i el personatge que hi ha, té molts de skills (habilitats). No vos explicaré res més, millor vos el comprau i a veure si hi jugau! Ja vos aniré informant sobre nous jocs.

Ragnarök

Aquí es podrà deixar informació sobre aquest joc, ScreenShoots, i comentaris...i de passada alomillor aconseguim canviar l'opinió de la gent que odia tant els jocs ;)

Jo començaré fent una mica d'introducció d'aquest joc:

Aquest és un joc on-line, que per jugar-hi només es necessites 2 programes i un "patch" (diferent depenent del servidor amb el que juguis). La veritat és que aquest joc com la majoria de jocs on-line no té història, i l'únic objectiu que té és pujar de nivell el teu personatge, entrenar, parlar amb la gent i divertir-te. A diferència d'altres jocs, aquest té uns gràfics bastant bons i moltes possibilitats a l'hora de jugar.

  • Aquí vos deix el link a la web del nostre servidor (gratuït), a veure si algú s'anima a jugar-hi ;)

link title

Per desgràcia actualment el servidor està OFF però segur que d'aquí poc temps tornarà a funcionar!

Andreu Ferrer

Molt bé Andreu, moltes gràcies per la teva informació. No obstant, tinc unes screns meves fetes al llarg d'aquest joc. A continuació els grafics que té aquest joc:

screen Ragnarok;Futur0 server

Ro,ragnarok.jpg 400px

WoE o GW

Crec que aquesta és la millor GW que he jugat mai. Vàrem defensar el castell durant dues hores i aquest és l'estat de la sala de l'empe 2 minuts abans d'acabar la woe. Al final vàrem resistir.

Woe-andz.jpg

Aquí va una altra, però aquesta de Futuro. L'aliança per la Terra Mitjana després de resistir els atacs.

Woe-pose2.jpg

Els sims

Els sims és un videojoc que es tracta de contruïr, per començar, una casa per una família, per una persona, etc. els quals triats per tu, conviurà o conviuran en un barri junts. Ja hi ha diferents extencions del joc, com ara: Sims de vacacions, primera cita, etc. A continuació, una imatge:

Rosa Ferrer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines