IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Víctor Ferreras

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(correció general)
Línia 1: Línia 1:
 
[[categoria:4teso]]
 
[[categoria:4teso]]
{{respecte}}
+
Bones, gràcies per entrar a la meva pàgina. Primer de tot qu em presentaré: Sóc en VICTOR (''el Loko'') i seguidament, us començaré a contar les coses que m'agraden:
{{avorrit}}
+
...
{{ortografia}}
+
----
weeeeeeeeenas tronco, gràcies per entrar a la meva pàgina, el primer de tot que faré serà presentar-me,jo sóc en VICTOR.M (El Loko),I aquí us començaré a contar les coses que m'agraden ....
+
  
Looooooooookooo! jejeje què pasa???? encara que hagin estat pocs els anys que has estat aquí, ja ens explicaràs totes ses coses que t'han passat! ok? de la quely  al loko xDxDxD..........
+
''Looooooooookooo''! jejeje, que passa? encara que hagin estat pocs els anys que has estat aquí, ja ens explicaràs totes les coses que t'han passat! okay? "de la quely  al loko xDxDxD..."
  
Bones Lokooooooooooooooooooooooooooooo! que tal sa vida de ex-soltero? jajajajjaj Esper que en aquestes festes/pont que tenim quedem i agafem un bon cego meeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
+
 
Mem si amb na Ma.Antónia te centres un poc i deixes de fer com abans de anar de flor en flor i pilles caxo amb ella men...
+
Bones ''Lokooooooooooooooooooooooooooooo''! que tal sa vida de ex-solter? jajajajaja. Esper que en aquest pont que tenim quedem i agafem un "bon cego neeeeeeeeeeeeeeeeeeen"!
Bona sort i amem si acabam 4t d'ESO aquest any per fer mecànica els dos al Son Pacs com vam xerrar men. AGUR I CUIDET!!!
+
A veure si amb na Maria Antónia te centres un poc i deixes de fer com abans d'anar de flor en flor i vas amb ella...
 +
Bona sort i amem si acabam 4t d'ESO aquest any per a fer mecànica els dos al Son Pacs com vam xerrar. AGUR I CUIDA'T!!!

Revisió de 12:51, 25 feb 2006

Bones, gràcies per entrar a la meva pàgina. Primer de tot qu em presentaré: Sóc en VICTOR (el Loko) i seguidament, us començaré a contar les coses que m'agraden: ...


Looooooooookooo! jejeje, que passa? encara que hagin estat pocs els anys que has estat aquí, ja ens explicaràs totes les coses que t'han passat! okay? "de la quely al loko xDxDxD..."


Bones Lokooooooooooooooooooooooooooooo! que tal sa vida de ex-solter? jajajajaja. Esper que en aquest pont que tenim quedem i agafem un "bon cego neeeeeeeeeeeeeeeeeeen"! A veure si amb na Maria Antónia te centres un poc i deixes de fer com abans d'anar de flor en flor i vas amb ella... Bona sort i amem si acabam 4t d'ESO aquest any per a fer mecànica els dos al Son Pacs com vam xerrar. AGUR I CUIDA'T!!!

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines