IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pplanas

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es desfà la revisió 35946 de Oferrer (Discussió))
Línia 1: Línia 1:
Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre)]]. <font color="green">'''Pau'''</font> · [[Usuari Discussió:Pau|Discussió]] 13:14 2 des, 2007 (CET)
+
Llegesc que la majoria de daeutidps i diputats de l'Estat espanyol no volen ser lliures a l'hora d'utilitzar els seus ordinadors. S'estimen me9s mastegar menjars paefts, anar amb caminadors tota la vida, romandre sotmesos a capricis d'altri, restar a les ordres de qui mani me9s que els altres, engreixar porcs grassos No sere0 que encara els continua marcant massa la por a la llibertat?Llegint els comentaris que apareixen en aquest blog, i que em semblen interessantedssims de debf2, en molts d'aspectes, sobretot ara en temps de Nadal -antiga festa cristiana de la Paraula, tan lliure que  esdeve9 cos hume0-, em venen al cap algunes d'aquelles reflexions que giren entorn d'aquest binomi: paraula i llibertat.No tota paraula que surt de la boca d'un esser hume0 vola lliure pels aires!Ni tota paraula que surt de la me0 de qui n'escriu, tampoc!Ni tota paraula que es penja a la xarxa, molt manco!Ni gairebe9 cap de les paraules que s'emeten en seu parlamente0ria!Sobretot en aquest e0mbit, paraula i llibertat, massa sovint, es contradiuen. No van mai de bracet.S'hi diu allf2 que en aquell moment, segons qualcfa que hi pensa, s'hi veu me9s convenient per al grup o pel partit.Massa sovint, les paraules no sf3n lliures: s'empren simplement per rebutjar allf2 que ve d'un altre grup: sempre s'hi trobare0 qualcfa capae7 de presentar-hi un enfilall d'arguments en contra o favor, segons convengui, segons es vulgui.Tampoc no se9 ben be9 per que8 tot aixf2 em fa venir al cap aquella antiga refere8ncia a mantenir-te ferm en la paraula, per ser-ne alumne i bon deixeble, per cone8ixer me9s a fons la veritat, i perque8 sigui la veritat qui et faci lliure (Joan 8, 31-36).Al cap i a la fi, sempre ha de resultar molt me9s dificultf3s mantenir ben viu aquell binomi, que no pretendre sustentar, entre tots, un altre tredpode: paraula-llibertat-i-veritat.Sere0 per por a la llibertat, que la majoria de daeutidps i diputats de l'Estat espanyol no volen ser lliures a l'hora d'utilitzar els seus ordinadors? O sere0, me9s tost, per por a la veritat?Ve9s a saber, tu, que8 hi deu haver de cert en tot aixf2!
 
+
==Més indicacions==
+
Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.
+
 
+
Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?
+
 
+
Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió ([[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal]], [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts]]). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a [[Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure]]. Usau la plantilla <nowiki>{{Fet}}</nowiki> per indicar als vostres companys que la feina està feta. <font color="green">'''Pau'''</font> · [[Usuari Discussió:Pau|Discussió]] 18:54 9 des, 2007 (CET)
+
 
+
 
+
Gràcis planas per arreglar lo den Ham el Ximpanzé! Bé també te as un fabor a tu mateix :P
+
fiins demà!!
+
 
+
== Pràctiques d'urgència ==
+
Ja he creat sa pàgina per sa memòria de s'experimentació : [[Magnesi i zinc amb HCl]] --[[Usuari:Oferrer|Oferrer]] 18:02 4 jun, 2008 (CEST)
+

Revisió de 04:52, 26 març 2012

Llegesc que la majoria de daeutidps i diputats de l'Estat espanyol no volen ser lliures a l'hora d'utilitzar els seus ordinadors. S'estimen me9s mastegar menjars paefts, anar amb caminadors tota la vida, romandre sotmesos a capricis d'altri, restar a les ordres de qui mani me9s que els altres, engreixar porcs grassos No sere0 que encara els continua marcant massa la por a la llibertat?Llegint els comentaris que apareixen en aquest blog, i que em semblen interessantedssims de debf2, en molts d'aspectes, sobretot ara en temps de Nadal -antiga festa cristiana de la Paraula, tan lliure que esdeve9 cos hume0-, em venen al cap algunes d'aquelles reflexions que giren entorn d'aquest binomi: paraula i llibertat.No tota paraula que surt de la boca d'un esser hume0 vola lliure pels aires!Ni tota paraula que surt de la me0 de qui n'escriu, tampoc!Ni tota paraula que es penja a la xarxa, molt manco!Ni gairebe9 cap de les paraules que s'emeten en seu parlamente0ria!Sobretot en aquest e0mbit, paraula i llibertat, massa sovint, es contradiuen. No van mai de bracet.S'hi diu allf2 que en aquell moment, segons qualcfa que hi pensa, s'hi veu me9s convenient per al grup o pel partit.Massa sovint, les paraules no sf3n lliures: s'empren simplement per rebutjar allf2 que ve d'un altre grup: sempre s'hi trobare0 qualcfa capae7 de presentar-hi un enfilall d'arguments en contra o favor, segons convengui, segons es vulgui.Tampoc no se9 ben be9 per que8 tot aixf2 em fa venir al cap aquella antiga refere8ncia a mantenir-te ferm en la paraula, per ser-ne alumne i bon deixeble, per cone8ixer me9s a fons la veritat, i perque8 sigui la veritat qui et faci lliure (Joan 8, 31-36).Al cap i a la fi, sempre ha de resultar molt me9s dificultf3s mantenir ben viu aquell binomi, que no pretendre sustentar, entre tots, un altre tredpode: paraula-llibertat-i-veritat.Sere0 per por a la llibertat, que la majoria de daeutidps i diputats de l'Estat espanyol no volen ser lliures a l'hora d'utilitzar els seus ordinadors? O sere0, me9s tost, per por a la veritat?Ve9s a saber, tu, que8 hi deu haver de cert en tot aixf2!

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines