IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pau/Arxiu 3

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

The right stuff

A mem pau. Te volia demanar una cosa q esteim comentant en maties i jo. es la seguent: totes les pàgines creades de les persones que van ser astronautes no haurien d'estar a la carrera espacial?? esque hem vist que hi ha moltissimes pàgines diferents i que en bon principi només se n'havien de crear tres. El que et volia demanar es a mem si ho hem d'introduir a la pagona de la carrera espacial o deixar-ho aixi?

gràcies!

--Edalmau 19:13 27 feb, 2008 (CET)

Ei pau intent canviar la taula del projecta mercury pero no se quin preblema té, que canvii?¿
Per cert te pareix bé que coma curiositat posi lo que mas posat de Si han arribat a la lluna o no i un link a un video des youtube que ma agradat ( sobre això)?¿--Ebanal 12:31 8 mar, 2008 (CET)Hola Pau! he vist que Ham el Ximpanzé que començàrem no tenia la taula de biografies a dalt i l'he posat però volia posar les taules del principi dels articles, per a saber els punts que llegiràs

i no m'ha anat gaire bé. A `les pàgines que tenien taula he vist que a davall del titol posaven el codi

i he posat aquests codis però no em surt la taula ( a més de que ara no sé que he fet que es segon titol que vaig posar no surt com es primer i crec que m'he tancat perque no veig s'error. Me faries un favor si féssis un cop d'ull, més que res per poder fer articles per sa wikipèdia de cara a nes 3r trimestre. Moltes gràcis fins demà! --Lvaquer 21:29 13 mar, 2008 (CET)

Plantilla

Gracis Pau, no m'enrecordava de com s'havia de fer per no haver de posar cada vegada la plantilla en totes del pàgines. --De Bello Gallico 19:18 29 nov, 2007 (CET)

Formules

Pau e fet ses formules en un full de text pero no se com fero per pujarla a sa wiki perque compiant i enganxant no me va be --Poliver 21:53 4 des, 2007 (CET)


PAu oliver ho has provat de carregar??---bllopis

Edicions de na Marta

Hola Pau, avui a classe te volia comentar que algunes coses que vaig fer ja fa una setmana i mitja cosa aixi a l'historial no consta com a que ho hagi fet. Podria ser un problema del wiki? o es que al modificar-ho els meus companys, ha desaparegut el meu usuari de l'historial?? Diguem coses! Gràcies.--martaa! 22:20 12 des, 2007 (CET)

Hola Pau! moltes gràcies! crec que encara no se ben be com va això de sa wiki! Pero veig que les meves contribucions hi son! Gràcies!--martaa!
si si era aixo pero ja e solucionat lode se cualitat de ses imatges esk sortien molt petites!

gracis--Ebanal 16:28 13 des, 2007 (CET)

1r d'eso

Hola soc en joan tudurí de primer d'eso i sense voler, no se com e posat el text de color vermell. els podries posar de color negre? o dirme com fero ?

gra6 dw

Hola he intent canviar el color pero es canvia totes les paraules. Com s'ha fa perque domes s'en canviin un parell? --Lferrer 17:19 24 gen, 2008 (CET)

hola pau!! com es fa per fer una imatge mes grossa a la wiki? --Lferrer 19:18 26 gen, 2008 (CET)

Canvi portada wiki?

Ei, Pau, i aquesta modificació de la portada de la wiki? És una errada o un canvi de disseny posar això de massa, volum, etc?- Cuerdos.

Més 1r

Hola Pau!!!!! què tal?? soc en pau solé de primer d'eso i m'agrdaria que em poguesis dir com fer taules per poder fer lo de mates. gracies dew!!! --Psole 16:46 25 gen, 2008 (CET)

Hola!!

soc n'Aina García de primer. Estic intentat posar una taula amb una fotografia a la meva pàgina, però no hem surt. Com ho puc fer?

--Agarcia 17:45 2 feb, 2008 (CET)

Per si no m'has entés: s'he inserir la taula. El k no se es posar la imatge a la taula. Contestem antes de dilluns, que si no me poses falta!! jeje. Adeu i gràcies!!

--Agarcia 18:04 2 feb, 2008 (CET)


Problema treball "The right Stuff"

El cas es que tenim un petit problema en quant a creació de pàgines noves. Mos vares dir que creéssim la pàgina de The right Stuff, La carrera espacial i La velocitat del so.

El cas es que paral·lelament a aquestes pàgines se n'han anat creant d'altres com: Laika · John Glenn · Charles Elwood Yeager · Gordon Cooper · Alan B. Shephard...

Què hem de fer amb aquestes pàgines, les deixam així com estan? (que només s'enllacen amb les pàgines principals). Les podríem eliminar? (volcant el seu contingut a les pàgines principals). I una altra qüestió, les estic introduint a la plantilla de navegació del treball, creus que i haurien d'anar?

Podries enviar-mos un missatge col·lectiu d'aquesta manera sabríem el que fer tots. Gràcies! --De Bello Gallico 19:15 27 feb, 2008 (CET)

Sinopsis d'elegidos para la gloria

Hola Pau, trobes que amb la sinopsis que hi ha ara mateix basta o hauria de durar un parell de paràgrafs més? Quina seria la durada adequada? Gràcies--Raül Olmos 16:20 6 mar, 2008 (CET)

Treball i energia

Hola Pau, durant avui, demà i potser els pròxims dies em dedicaré a passar els meus apunts i el que he entès sobre el tre ball i l'energia a la wiki, amb l'objectiu de clarificar les meves idees i les dels meus companys. Per a que no aniguem a la prova amb falses presuposicions, m'agradaria que hi fessis una ullada i em diguessis si hi ha algún error. Gràcies.

Viquipedia

s'ha de firmar quan fas una pagina a la viquipedia?¿ Ja existia un apagina de Ruffini pero domes hi havia tres linies escrites! HO he canviat!--Ebanal 20:34 9 mar, 2008 (CET)

Pau ma demana permisos per les fotografies una es agafade del llibre d emates i l'altre de un apagin aqualsevol.. puc posar que le feta jo i aixi ja esta ? que faig?--Ebanal 18:46 10 mar, 2008 (CET)


hola a jo també me demana permísos per penjar tant en es matawiki com a sa viquipèdia. Que de posar a permisos??bllopis

""Deke"" Slayton

Ja que he fusionat tot, tant "Deke Slayton" com Donald Slayton a Donald Slayton borro el text de la pàgina de Deke Slayton per a que no hi hagi confusions (que n'hi ha agut).--Raül Olmos 13:41 11 mar, 2008 (CET)

Desenvolupament fórmules

Hola Pau, Et volia demanar si saps com es fa per fer un desenvolupament de fórmules matemàtiques a l'Open Office, o si hi ha algun programa informàtic per fer aquesta tasca.Gràcies--Oferrer 13:35 22 abr, 2008 (CEST)

És una altra cosa!

Moltes gràcies Pau, avui ho posaré en pràctica !--Oferrer 17:56 28 abr, 2008 (CEST)

Nathalie

Hola Pau

Soc nathalie, he fet el curs de wiki a Menorca amb tu.

El projecte de Salut i cos humà tira per endavant. Tenc un dubte. Me'n record que ens havies mostrat com fer un seguiment de les aportacions. Sé que s'havia de firmar i fer una petita descripció del que s'ha afegit però no sé on s'ha de fer. Actualment els alumnes ho fan directament a la pàgina que editen i clar queda fatal. Em sembla que s'ha d'anar a la part de l'historial però no trob on es pot deixar la descripció. He cercat un poc per el vostre matawiki però no he trobat la solució al meu problema. Bé... esper que m'entens... Fins aviat!--Ido 20:12 21 mai, 2008 (CEST)

On es l'errada?

Hola Pau, dius que hi ha una errada als productes obtinguts i escrius Na2Cu. Això que has escrit és just el que el nostre grup havia escrit, o sigui que no veig l'error.--Raül Olmos 12:52 9 jun, 2008 (CEST)

Equació química ajustada

Hola Pau, m'agradaria que me diguessis la equació química així com és (si es que no és com l'he escrita jo), em sembla que així jo ja sabré posar els coeficients estequiomètrics.--Raül Olmos 12:55 9 jun, 2008 (CEST)

Pràctiques d'emergència

Bones. El nostre grup de química tenim un dubte sobre si es poden fer subindex en una pàgina wiki.

Gràcies pel teu temps.

Atentament el grup de química (Magnesi i zinc amb HCl)

Grup Magnesi i zinc amb HCl

Bones Pau,

Som un integrant del grup que fa la memòria de l'experiència del Magnesi i zinc amb HCl. Anam progressant en la feina i l'esteim completant. Te faria res fer-hi una ullada i dir-mos que mos falta o que podríem millorar? Respecte a un altre tema: Funciona igual la creació de fórmules a la matawiki que en la viquipèdia? He intenat crear-les i no me'n surto. Gracis per tot. --De bello Gallico 17:46 10 jun, 2008 (CEST)

Ubuntu

Bones, Pau. Era per anunciarte que m'he comprat un nou ordinador a PCBOX, (4gb de memòria, 400 de DDR, etc..) i que vaig decidir que li posesin Ubuntu (si, si , a més a més d'estalviar-me es 70 i algo € que hagués pagat si m'hagués comprat es Windows XP també tenc moltes altres aventatges. Bé, tot son ventatges!!! S'Uvuntu ja te ve amb tot el que necessites incorporat i amb es hardware que tenc es que vola. Gràcies per ensenyar-me sa gran alternativa que ofereix Linux durant sa meva estada a s'escola.

)

Una pregunta: ¿Hi ha algun software que no vengui instal·lat amb Ubuntu que em recomanaries perquè el trobes interesant?

Vagi tot bé! --Raül Olmos 21:54 26 feb, 2009 (CET)

Sunshine

Pau, tenc un dubte sobre química. Que un element tengui un punt de fusió més alt, impica que tengui una major densitat? Gracies --Acanyellas 15:42, 21 abr 2009 (UTC)

SUNCHINE

Pau, he cercat informació sobre es panells solars a sa web de la NASA, però no he trobat res. Saps on podria trobar informació? Neus Vidal

Sunsine

Gracis Pau, ho he mirat hi no hi veig cap relació... Acanyellas 16:00, 22 abr 2009 (UTC)

Pau, m'agradaria que resolguessis un dubte que tenim al treball, està plantejat a la discussió. --Acanyellas 20:14, 23 abr 2009 (UTC)


pau vaig penjar un apartat de vestits d'astronauta i ha desaparegut. pot ser algun error informatic? el torn a penjar?--Npol 19:14, 26 abr 2009 (UTC)

A vale vale, però si he trobay allo on ho pos? Ngspar


Pau,creus que falta alguna cosa a l'apartat de panells solars? esque no sé si encara s'hi podria afegir alguna cosa més! Nvidal

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines