IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pau/Arxiu 2

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Pau, sóc n'Agnès. Amem, que jo no m'enter gaire d'això; com se fa una taula de continguts?--Agarcias 14:44 17 mar, 2007 (CET)

Hola Pau! lo de sa taula de continguts ja s'ha solucionat, haha. Es crea tota sola :D! --Agarcias 13:05 18 mar, 2007 (CET)

Pau, ens podries mirar el nostre treball, que anam molt malament i ens aniria bé unes recomenacions.El treball és del corrent elèctric.--Agarcias 17:37 19 mar, 2007 (CET)

Contingut

edalmau

ei Pau com es podria fer per aconsequir mes informacio sobre els alumnes mes antics?

Sobre els Treballadors

hola, mentres vaig cursar 8è d'EGB, varem tenirn una professora substituta de na Maria Obrador, que es deia Concepció ("conse" per noasaltres) i no la veig a la llista, malauradament no sé el cognom... suposo q les velles glories que encara queden x l'escola (tòfol, ensenyat, torres ho sabran... suposo...)

PD: no se si ho faig be aixo d'editar... :s au!

hidrostàtica

Podries Afegir Unaltre pàgina a la taula que vares crear?, gràcies,. --Mserra 16:42 22 mar, 2007 (CET)

He provat de fer les formules amb el link que ens vares donar (sintaxi del Mediawiki) i no va bé. Primer n'he fet un jo (d=\frac{v}{m}) hi he posat previsualitzar i no anava bé. Després he provat ficar un dels exemples de la pàgina de "sintaxi del Mediawiki" i tampoc a anat bé.

edalmau

Moltes gracies Pau!!una mica dificil aj que no se ni qui eren :D

l'apartat de resum alla on em de posar un resum del que fem on esta?? sq no el trobo... --Edalmau 18:30 12 des, 2007 (CET)

poliver

pau hi ha un tros de s'historia q no se molt be q fe es es tros que se pasa de s'EGB a s'ESO PODRIES MIRARO, grasis

poliver

no se q fer mes quan siguis per aqui em podries donar una idea. gracis p.d. mira el 96-97 que torna a pasar lo de l eso i l egb

Vandalisme

Se podria esborrar sa part de s'historial en el que els canvis són ofensius a sa pàgina usuari:rolmos es q sino hi ha moltes facilitats per revertir una altra vegada al vandalisme. Per cert, encara que ho hagui fet des d'un cibercafè, si qualque vegada ha editat des de ca seva se pot saber? N'estic segur de sa persona que ho ha fet per si se pot demostrar de cap manera.

Ubuntu

Per acabar de concretar sa conversa que hem tingut avui a s'hora de mates te dic que me instal·lat sa versió 7.04 (feisty fawn) x64 (per poder utilitzar més es processador). Per saber exactament sa targeta gràfica que tenc he obert una shell i he posat lspci. Tenc una ATI Technologies Inc Radeon Xpress 200 es on-board (està integrada a sa blaca base). Estaria bé que funcionés amb aquesta tageta ja que Beryl és una autèntica obra d'art. Gracis. --De Bello Gallico 17:55 24 abr, 2007 (CEST)

Salutació i visita interessada

Que hem de fer amb sa pàgina d'actualitat? --Raül Olmos 17:49 29 abr, 2007 (CEST)

Uep Pau,

He feta una visita al wiki de matawiki per "xupar-te codi", com sempre, i aprofito per saludar-te. Necessitava comprovar com era la vostra plantilla de correcció ortogràfica per fer-ne una de semblant al wiki de Santa Maria, si no tens inconvenient. Ja li he fet una ullada. Moltes gràcies.

Confio poder-te veure a la conferència d'Stallman, demà.

Per cert, si necessites res nostre ja saps on trobar-nos ( wiki del Santa Maria del Mar ) Salut --Tiavidal 20:04 13 mai, 2007 (CEST)

Donar feines

Bones Pau. A veure he estat ausent durant un temps de la wikipedia degut a que no trobava gaire temps amb els examens, esport..

Bé no sé a quin punt ens trobem ara de la neteja administrativa i del 30 anys així que t'agrairia que et passesis i en diguèssis més o menys com van les coses.

Jo ara miraré els copyrights i tot això.

Gràcies.

PS: expliques molt bé a la Catalunya Ràdio ;).

Salutacions. --Lvives 19:22 22 mai, 2007 (CEST)

Problemes d'imatge

Bones Pau. No sé que ha passat al matawiki però moltes imatges han desaparegut. Primer he pensat que n'havies esborrat algunes però a la portada fins i tot hi falten imatges. Per cert, hauriem de començar a passar totes les feines de 4teso]] a Exalumnes ja que d'aquí poc comença el curs, jo puc dedicar-me però estaria bé que cerquessis alguns ajudants perquè sinó tot sol és una feina una mica feixuga. Esper que l'estiu estigui anant bé, salutacions. Marc. --Lvives 15:28 29 ago, 2007 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines