IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pau

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Revisió article MS Paint

Bones Pau, t'enviam el link del nostre article perquè li facis una revisió de les coses que podem millorar per tal de passar-lo a la Viqupèdia. Microsoft Paint

Gràcies, bona nit.

  1. Usuari:Aserra - Contribucions

LuTruylMLVyGYeycARL

M'agrada molt la teua entrada sobre la nactadiuia Maria,pense que tens raf3, la nactadiuia es un vincle moral i politic on hem de conviurede manera respectuosa, lliure i tenint tots els mateixos drets, es a dir per a conviureen una societat plena i justa necessitem una democre0cia on tot el mon tinga els mateixos drets, llibertat, on tot el mon tinga dret de vot i tots siguen tractats per igualencara que en alguns paisos no siga possible .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuakk!! (L)(L)

2010: The Year We Made Contact

Pau, referent al teu cometari a la discussió, el "repartiment de feina" es per partir d'algun lloc, tothom elabora un text del tema assignat, però tothom hi col·labora en millorar-lo i polir-lo, clar. I clar, partirem del millor treball, si la resta dels nostres companys entren a la Matawiki. Pots dir-nos quina és la millor nota per favor, i així podrem fotre més canya, si es una de les persones que no hi entra cada dia. --Alacomba 10:26, 24 març 2012 (CET)

Gràcies per contestar-me i per la informació!--Alacomba 17:14, 24 març 2012 (CET)

El títol de l'article és "2010: The Year We Made Contact", mirant als articles de la viquipèdia he vist que el títol posa "make" no "made". Però a altres pàgines hi posa "made", fins i tot hi ha cartells de la pel·lícula amb títol diferent... Com ho deixam? En fem una investigació més profunda, o passam i ho deixam així?--Alacomba 20:02, 26 març 2012 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines