IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pau

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

The right stuff

A mem pau. Te volia demanar una cosa q esteim comentant en maties i jo. es la seguent: totes les pàgines creades de les persones que van ser astronautes no haurien d'estar a la carrera espacial?? esque hem vist que hi ha moltissimes pàgines diferents i que en bon principi només se n'havien de crear tres. El que et volia demanar es a mem si ho hem d'introduir a la pagona de la carrera espacial o deixar-ho aixi?

gràcies!

--Edalmau 19:13 27 feb, 2008 (CET)

Ei pau intent canviar la taula del projecta mercury pero no se quin preblema té, que canvii?¿
Per cert te pareix bé que coma curiositat posi lo que mas posat de Si han arribat a la lluna o no i un link a un video des youtube que ma agradat ( sobre això)?¿--Ebanal 12:31 8 mar, 2008 (CET)

Plantilla

Gracis Pau, no m'enrecordava de com s'havia de fer per no haver de posar cada vegada la plantilla en totes del pàgines. --De Bello Gallico 19:18 29 nov, 2007 (CET)

Formules

Pau e fet ses formules en un full de text pero no se com fero per pujarla a sa wiki perque compiant i enganxant no me va be --Poliver 21:53 4 des, 2007 (CET)


PAu oliver ho has provat de carregar??---bllopis

Edicions de na Marta

Hola Pau, avui a classe te volia comentar que algunes coses que vaig fer ja fa una setmana i mitja cosa aixi a l'historial no consta com a que ho hagi fet. Podria ser un problema del wiki? o es que al modificar-ho els meus companys, ha desaparegut el meu usuari de l'historial?? Diguem coses! Gràcies.--martaa! 22:20 12 des, 2007 (CET)

Hola Pau! moltes gràcies! crec que encara no se ben be com va això de sa wiki! Pero veig que les meves contribucions hi son! Gràcies!--martaa!
si si era aixo pero ja e solucionat lode se cualitat de ses imatges esk sortien molt petites!

gracis--Ebanal 16:28 13 des, 2007 (CET)

1r d'eso

Hola soc en joan tudurí de primer d'eso i sense voler, no se com e posat el text de color vermell. els podries posar de color negre? o dirme com fero ?

gra6 dw

Hola he intent canviar el color pero es canvia totes les paraules. Com s'ha fa perque domes s'en canviin un parell? --Lferrer 17:19 24 gen, 2008 (CET)

hola pau!! com es fa per fer una imatge mes grossa a la wiki? --Lferrer 19:18 26 gen, 2008 (CET)

Canvi portada wiki?

Ei, Pau, i aquesta modificació de la portada de la wiki? És una errada o un canvi de disseny posar això de massa, volum, etc?- Cuerdos.

Més 1r

Hola Pau!!!!! què tal?? soc en pau solé de primer d'eso i m'agrdaria que em poguesis dir com fer taules per poder fer lo de mates. gracies dew!!! --Psole 16:46 25 gen, 2008 (CET)

Hola!!

soc n'Aina García de primer. Estic intentat posar una taula amb una fotografia a la meva pàgina, però no hem surt. Com ho puc fer?

--Agarcia 17:45 2 feb, 2008 (CET)

Per si no m'has entés: s'he inserir la taula. El k no se es posar la imatge a la taula. Contestem antes de dilluns, que si no me poses falta!! jeje. Adeu i gràcies!!

--Agarcia 18:04 2 feb, 2008 (CET)


Problema treball "The right Stuff"

El cas es que tenim un petit problema en quant a creació de pàgines noves. Mos vares dir que creéssim la pàgina de The right Stuff, La carrera espacial i La velocitat del so.

El cas es que paral·lelament a aquestes pàgines se n'han anat creant d'altres com: Laika · John Glenn · Charles Elwood Yeager · Gordon Cooper · Alan B. Shephard...

Què hem de fer amb aquestes pàgines, les deixam així com estan? (que només s'enllacen amb les pàgines principals). Les podríem eliminar? (volcant el seu contingut a les pàgines principals). I una altra qüestió, les estic introduint a la plantilla de navegació del treball, creus que i haurien d'anar?

Podries enviar-mos un missatge col·lectiu d'aquesta manera sabríem el que fer tots. Gràcies! --De Bello Gallico 19:15 27 feb, 2008 (CET)

Sinopsis d'elegidos para la gloria

Hola Pau, trobes que amb la sinopsis que hi ha ara mateix basta o hauria de durar un parell de paràgrafs més? Quina seria la durada adequada? Gràcies--Raül Olmos 16:20 6 mar, 2008 (CET)

Treball i energia

Hola Pau, durant avui, demà i potser els pròxims dies em dedicaré a passar els meus apunts i el que he entès sobre el tre ball i l'energia a la wiki, amb l'objectiu de clarificar les meves idees i les dels meus companys. Per a que no aniguem a la prova amb falses presuposicions, m'agradaria que hi fessis una ullada i em diguessis si hi ha algún error. Gràcies.

Viquipedia

s'ha de firmar quan fas una pagina a la viquipedia?¿ Ja existia un apagina de Ruffini pero domes hi havia tres linies escrites! HO he canviat!--Ebanal 20:34 9 mar, 2008 (CET)

Pau ma demana permisos per les fotografies una es agafade del llibre d emates i l'altre de un apagin aqualsevol.. puc posar que le feta jo i aixi ja esta ? que faig?--Ebanal 18:46 10 mar, 2008 (CET)


hola a jo també me demana permísos per penjar tant en es matawiki com a sa viquipèdia. Que de posar a permisos??bllopis

""Deke"" Slayton

Ja que he fusionat tot, tant "Deke Slayton" com Donald Slayton a Donald Slayton borro el text de la pàgina de Deke Slayton per a que no hi hagi confusions (que n'hi ha agut).--Raül Olmos 13:41 11 mar, 2008 (CET)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines