IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Pau

De Matawiki
(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
m (Ha protegit «Usuari Discussió:Pau» ([edit=autoconfirmed] (indefinit) [move=autoconfirmed] (indefinit)))
 
(Hi ha 56 revisions intermèdies sense mostrar fetes per 27 usuaris)
Línia 1: Línia 1:
 
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 1|Arxiu de la discussió. Maig 2006 - Març 2007]]
 
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 1|Arxiu de la discussió. Maig 2006 - Març 2007]]
 
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 2|Arxiu de la discussió. Abril 2007 - Agost 2007]]
 
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 2|Arxiu de la discussió. Abril 2007 - Agost 2007]]
 +
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 3|Arxiu de la discussió. Setembre 2007 - Agost 2009]]
 +
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 4|Arxiu de la discussió. Setembre 2008 - Agost 2010]]
 +
* [[Usuari Discussió:Pau/Arxiu 5|Arxiu de la discussió. Setembre 2010 - Agost 2011]]
  
== The right stuff ==
+
== Revisió article MS Paint ==
A mem pau. Te volia demanar una cosa q esteim comentant en maties i jo. es la seguent: totes les pàgines creades de les persones que van ser astronautes no haurien d'estar a la carrera espacial?? esque hem vist que hi ha moltissimes pàgines diferents i que en bon principi només se n'havien de crear tres. El que et volia demanar es a mem si ho hem d'introduir a la pagona de la carrera espacial o deixar-ho aixi?
+
  
gràcies!
+
Bones Pau, t'enviam el link del nostre article perquè li facis una revisió de les coses que podem millorar per tal de passar-lo a la Viqupèdia. [[Microsoft Paint]]
  
--[[Usuari:Edalmau|Edalmau]] 19:13 27 feb, 2008 (CET)
+
Gràcies, bona nit.
: Ei pau intent canviar la taula del projecta mercury pero no se quin preblema té, que canvii?¿
+
:Per cert te pareix bé que coma curiositat posi lo que mas posat de Si han arribat a la lluna o no i un link a un video des youtube que ma agradat ( sobre això)?¿--[[Usuari:Ebanal|Ebanal]] 12:31 8 mar, 2008 (CET)
+
  
 +
{{u|Aserra}}
  
 +
== LuTruylMLVyGYeycARL ==
  
 +
M'agrada molt la teua entrada sobre la nactadiuia Maria,pense que tens raf3, la nactadiuia es un vincle moral i politic on hem de conviurede manera respectuosa, lliure i tenint tots els mateixos drets, es a dir per a conviureen una societat plena i justa necessitem una democre0cia on tot el mon tinga els mateixos drets, llibertat, on tot el mon tinga dret de vot i tots siguen tractats per igualencara que en alguns paisos no siga possible .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuakk!! (L)(L)
  
Hola Pau! he vist que Ham el Ximpanzé que començàrem no tenia la taula de biografies a dalt
+
== 2010: The Year We Made Contact ==
i l'he posat però volia posar les taules del principi dels articles, per a saber els punts que llegiràs
+
i no m'ha anat gaire bé. A `les pàgines que tenien taula he vist que a davall del titol posaven el codi <p align='justify'>  i he posat aquests codis però no em surt la taula ( a més de que ara no sé que he fet que es segon titol que vaig posar no surt com es primer i crec que m'he tancat perque no veig s'error. Me faries un favor si féssis un cop d'ull, més que res per poder fer articles per sa wikipèdia de cara a nes 3r trimestre. Moltes gràcis fins demà! --[[Usuari:Lvaquer|Lvaquer]] 21:29 13 mar, 2008 (CET)
+
  
== Plantilla ==
+
Pau, referent al teu cometari a la discussió, el "repartiment de feina" es per partir d'algun lloc, tothom elabora un text del tema assignat, però tothom hi col·labora en millorar-lo i polir-lo, clar. I clar, partirem del millor treball, si la resta dels nostres companys entren a la Matawiki. Pots dir-nos quina és la millor nota per favor, i així podrem fotre més canya, si es una de les persones que no hi entra cada dia. --[[Usuari:Alacomba|Alacomba]] 10:26, 24 març 2012 (CET)
 +
:Gràcies per contestar-me i per la informació!--[[Usuari:Alacomba|Alacomba]] 17:14, 24 març 2012 (CET)
  
Gracis Pau, no m'enrecordava de com s'havia de fer per no haver de posar cada vegada la plantilla en totes del pàgines. --[[Usuari:Mpons|De Bello Gallico]] 19:18 29 nov, 2007 (CET)
+
El títol de l'article és "2010: The Year We Made Contact", mirant als articles de la viquipèdia he vist que el títol posa "make" no "made". Però a altres pàgines hi posa "made", fins i tot hi ha cartells de la pel·lícula amb títol diferent... Com ho deixam? En fem una investigació més profunda, o passam i ho deixam així?--[[Usuari:Alacomba|Alacomba]] 20:02, 26 març 2012 (CEST)
 
+
== Formules ==
+
 
+
Pau e fet ses formules en un full de text pero no se com fero per pujarla a sa wiki perque compiant i enganxant no me va be --[[Usuari:Poliver|Poliver]] 21:53 4 des, 2007 (CET)
+
 
+
 
+
PAu oliver ho has provat de carregar??---[[Usuari:bllopis|bllopis]]
+
 
+
==Edicions de na Marta==
+
Hola Pau, avui a classe te volia comentar que algunes coses que vaig fer ja fa una setmana i mitja cosa aixi a l'historial no consta com a que ho hagi fet. Podria ser un problema del wiki? o es que al modificar-ho els meus companys, ha desaparegut el meu usuari de l'historial?? Diguem coses! Gràcies.--[[Usuari:Mfar|martaa!]] 22:20 12 des, 2007 (CET)
+
:Hola Pau! moltes gràcies! crec que encara no se ben be com va això de sa wiki! Pero veig que les meves contribucions hi son! Gràcies!--[[Usuari:Mfar|martaa!]]
+
::si si era aixo pero ja e solucionat lode se cualitat de ses imatges esk sortien molt petites!
+
gracis--[[Usuari:Ebanal|Ebanal]] 16:28 13 des, 2007 (CET)
+
 
+
== 1r d'eso ==
+
Hola soc en joan tudurí de primer d'eso i sense voler, no se com e posat el text de color vermell. els podries posar de color negre? o dirme com fero ?
+
 
+
gra6 dw
+
 
+
Hola he intent canviar el color pero es canvia totes les paraules. Com s'ha fa perque domes s'en canviin un parell?
+
--[[Usuari:Lferrer|Lferrer]] 17:19 24 gen, 2008 (CET)
+
 
+
hola pau!! com es fa per fer una imatge mes grossa a la wiki?
+
--[[Usuari:Lferrer|Lferrer]] 19:18 26 gen, 2008 (CET)
+
 
+
== Canvi portada wiki? ==
+
 
+
Ei, Pau, i aquesta modificació de la portada de la wiki?
+
És una errada o un canvi de disseny posar això de massa, volum, etc?-
+
Cuerdos.
+
 
+
== Més 1r ==
+
 
+
Hola Pau!!!!!
+
què tal?? soc en pau solé de primer d'eso i m'agrdaria que em poguesis dir com fer taules per poder fer lo de mates.
+
gracies dew!!!
+
--[[Usuari:Psole|Psole]] 16:46 25 gen, 2008 (CET)
+
 
+
Hola!!
+
 
+
soc n'Aina García de primer. Estic intentat posar una taula amb una fotografia a la meva pàgina, però no hem surt. Com ho puc fer?
+
 
+
--[[Usuari:Agarcia|Agarcia]] 17:45 2 feb, 2008 (CET)
+
 
+
Per si no m'has entés: s'he inserir la taula. El k no se es posar la imatge a la taula. Contestem antes de dilluns, que si no me poses falta!! jeje. Adeu i gràcies!!
+
 
+
--[[Usuari:Agarcia|Agarcia]] 18:04 2 feb, 2008 (CET)
+
 
+
 
+
== Problema treball "The right Stuff" ==
+
 
+
El cas es que tenim un petit problema en quant a creació de pàgines noves.
+
Mos vares dir que creéssim la pàgina de The right Stuff, La carrera espacial i La velocitat del so.
+
 
+
El cas es que paral·lelament a aquestes pàgines se n'han anat creant d'altres com:  Laika ·  John Glenn ·  Charles Elwood Yeager · Gordon Cooper · Alan B. Shephard...
+
 
+
Què hem de fer amb aquestes pàgines, les deixam així com estan? (que només s'enllacen amb les pàgines principals). Les podríem eliminar? (volcant el seu contingut a les pàgines principals). I una altra qüestió, les estic introduint a la plantilla de navegació del treball, creus que i haurien d'anar?
+
 
+
Podries enviar-mos un missatge col·lectiu d'aquesta manera sabríem el que fer tots. Gràcies!  --[[Usuari:Mpons|De Bello Gallico]] 19:15 27 feb, 2008 (CET)
+
 
+
== Sinopsis d'elegidos para la gloria ==
+
 
+
Hola Pau, trobes que amb la sinopsis que hi ha ara mateix basta o hauria de durar un parell de paràgrafs més? Quina seria la durada adequada? Gràcies--[[Usuari:Rolmos|Raül Olmos]] 16:20 6 mar, 2008 (CET)
+
 
+
== Treball i energia ==
+
 
+
Hola Pau, durant avui, demà i potser els pròxims dies em dedicaré a passar els meus apunts i el que he entès sobre el tre ball i l'energia a la wiki, amb l'objectiu de clarificar les meves idees i les dels meus companys. Per a que no aniguem a la prova amb falses presuposicions, m'agradaria que hi fessis una ullada i em diguessis si hi ha algún error.
+
Gràcies.
+
 
+
== Viquipedia==
+
s'ha de firmar quan fas una pagina a la viquipedia?¿
+
Ja existia un apagina de Ruffini pero domes hi havia tres linies escrites! HO he canviat!--[[Usuari:Ebanal|Ebanal]] 20:34 9 mar, 2008 (CET)
+
 
+
Pau ma demana permisos per les fotografies una es agafade del llibre d emates i l'altre de un apagin aqualsevol.. puc posar que le feta jo i aixi ja esta ? que faig?--[[Usuari:Ebanal|Ebanal]] 18:46 10 mar, 2008 (CET)
+
 
+
 
+
hola a jo també me demana permísos per penjar tant en es matawiki com a sa viquipèdia. Que de posar a permisos??[[Usuari:bllopis|bllopis]]
+
 
+
== ""Deke"" Slayton ==
+
 
+
Ja que he fusionat tot, tant "Deke Slayton" com Donald Slayton a [[Donald Slayton]] borro el text de la pàgina de Deke Slayton per a que no hi hagi confusions (que n'hi ha agut).--[[Usuari:Rolmos|Raül Olmos]] 13:41 11 mar, 2008 (CET)
+
 
+
== Desenvolupament fórmules ==
+
Hola Pau,
+
Et volia demanar si saps com es fa per fer un desenvolupament de fórmules matemàtiques a l'Open Office, o si hi ha algun programa informàtic per fer aquesta tasca.Gràcies--[[Usuari:Oferrer|Oferrer]] 13:35 22 abr, 2008 (CEST)
+

Revisió de 11:36, 16 oct 2012

Revisió article MS Paint

Bones Pau, t'enviam el link del nostre article perquè li facis una revisió de les coses que podem millorar per tal de passar-lo a la Viqupèdia. Microsoft Paint

Gràcies, bona nit.

  1. Usuari:Aserra - Contribucions

LuTruylMLVyGYeycARL

M'agrada molt la teua entrada sobre la nactadiuia Maria,pense que tens raf3, la nactadiuia es un vincle moral i politic on hem de conviurede manera respectuosa, lliure i tenint tots els mateixos drets, es a dir per a conviureen una societat plena i justa necessitem una democre0cia on tot el mon tinga els mateixos drets, llibertat, on tot el mon tinga dret de vot i tots siguen tractats per igualencara que en alguns paisos no siga possible .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuakk!! (L)(L)

2010: The Year We Made Contact

Pau, referent al teu cometari a la discussió, el "repartiment de feina" es per partir d'algun lloc, tothom elabora un text del tema assignat, però tothom hi col·labora en millorar-lo i polir-lo, clar. I clar, partirem del millor treball, si la resta dels nostres companys entren a la Matawiki. Pots dir-nos quina és la millor nota per favor, i així podrem fotre més canya, si es una de les persones que no hi entra cada dia. --Alacomba 10:26, 24 març 2012 (CET)

Gràcies per contestar-me i per la informació!--Alacomba 17:14, 24 març 2012 (CET)

El títol de l'article és "2010: The Year We Made Contact", mirant als articles de la viquipèdia he vist que el títol posa "make" no "made". Però a altres pàgines hi posa "made", fins i tot hi ha cartells de la pel·lícula amb títol diferent... Com ho deixam? En fem una investigació més profunda, o passam i ho deixam així?--Alacomba 20:02, 26 març 2012 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines