IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Oferrer

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Hola

Oriol, t'he mogut sa teva pàg. de lloc perquè poguesis rebre missatges.--Jamiranda 13:18 15 nov, 2006 (CET)

Oriol t' agrairia que possesis una foto teva a la pàgina de 1992 del wiki o sinó que em passesis una foto teva i jo me nencarregaria de pujarla--rolmos 20:07 30 nov, 2006 (CET)

ajuda pel treball

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:13 2 des, 2007 (CET)

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:51 9 des, 2007 (CET)

Fórmules

No acab d'entendre la pregunta. No saps usar l'editor de fórmules de l'OpenOffice o és una altra cosa? Pau · Discussió 16:57 22 abr, 2008 (CEST)

He mirat com ho faig jo i és així:

stack {

fila 1 {} #

{} #

fila 2 {} #

{} #

fila 3 {} #

{} #

fila 4 {}

}

que dóna:

fila 1

fila 2

fila 3

fila 4

Per no recordar el tema, a la finestra de les fórmules cerca una icona que posa "abc" (pila vertical) que ja et posa el codi si prems el botó. Per cert, Un manual molt complet (Sant Google ho sap tot). Pau · Discussió 07:07 25 abr, 2008 (CEST)

Acab de veure que es pot fer més fàcil: "newline" et fa un canvi de línia.

fila 1

newline

newline

fila 2

newline

newline

fila 3

newline

newline

fila 4


... també dóna el que toca. Pau · Discussió 07:20 25 abr, 2008 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines