IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Mpons

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 92: Línia 92:
 
== Questió de popularitat ==
 
== Questió de popularitat ==
 
Només dirte que, no sé que pasa pero tu no estas al ranking de les pàgines més populars per molt que tocaria que hi fossis, pegali una ullada [[http://wiki.matadejonc.cat/mediawiki/Especial:Popularpages a ses pagines més populars]]
 
Només dirte que, no sé que pasa pero tu no estas al ranking de les pàgines més populars per molt que tocaria que hi fossis, pegali una ullada [[http://wiki.matadejonc.cat/mediawiki/Especial:Popularpages a ses pagines més populars]]
 +
 +
==Project==
 +
Hola maties no se si als altres components vulguin saber on es troba el projecte d'anglès però a mi si. Quant puguis donam la direcció on es troba que amb el matacerca ja ho e probat tot. Posam sa direcció a nes meu espai de la wiki, gracis :D adeu! [[Usuari Discussió:lvaquer]]

Revisió de 12:30, 17 des 2006

Discussió:Geometria maties De Matawiki

Maties, la teva aportació a la geometria és bona però no segueix l'esperit cooperatiu del wiki.

Amb això vull dir que la gràcia d'aquesta eina és fer-la millor entre tots, mal només sigueu 3, fer una pàgina cada vegada millor, no que cada un competesqui a meam qui la fa més bona.

Esper que prenguis nota d'aquest consell i optis per incloure el contingut d'aquesta pàgina a la dels altres i esborrar una cosa tan individualista, tanmateix, la feina de cada un queda reflectida a l'hisotrial i això ningú no t'ho qüestionarà. Pensa-hi. Jaume (parlem-ne) 10:10 9 jun, 2006 (CEST)

Jaume quan a l'encapçalament de la pàgina hi posa que està creada per 3 usuaris no vol dir que competim entre nosaltres, tot el contrari des del principi l'hem intentat fer conjunta, i continuam fent-ho.

Contingut

El nou vàndal

Hola Maties, i gràcies per l'avís. Ja he bloquejat directament el tal Fusesot. --Pau 21:23 27 jul, 2006 (CEST)

En Pitàgores

Hola Maties,

Ningú ha vandalitzat la pàgina d'en Pitàgores. La tens aquí: Teorema de Pitàgores. Un acosa que te recoman és que redireccionis teorema de pitàgores cap a Teorema de Pitàgores. --Pau 17:40 28 jul, 2006 (CEST)

Articles científics - Viquipèdia

Hola Maties, he vist que te dediques a fer articles sobre temes científics. Estaria molt bé que els posassia a la Viquipèdia, així, tendrien més difusió. Si necessites ajuda, demana-me-la. --Pau 00:37 4 ago, 2006 (CEST)

T'he escrit a la Viquipèdia

Hola Maties, t'he escrit a la pàgina de discussió del teu usuari a la Viquipèdia. --Pau 17:50 6 ago, 2006 (CEST)

Dues coses

  1. Ja he bloquejat el vàndal (quines poques feines...)
  2. T'he fet la taula taxonòmica del teu article de l'oblada. Ha quedat bastant bé. Potser en podries fer un altre basant-te en l'estructura d'aquest, no? Ara que ja en saps ... --Pau 16:04 8 ago, 2006 (CEST)

Registra't amb el teu nom

Ah, una altra cosa! He vist que fas feina sense registrar-te a la Viquipèdia. Seria millor que et registrassis amb el nom que triares (Goras), ja que així apareix que la feina l'has feta tu, i no qualsevol anònim d'internet (sinó, apareix la teva adreça IP, però ja saps que pot anar canviant). Si no vols haver de registrar-te cada vegada, diga-li a la Viquipèdia que et recordi la contrasenya (tal com segurament fas a Matawiki). --Pau 16:15 8 ago, 2006 (CEST)

Vàndals

Hola Maties,

Si en Pep Bonnín m'ha de dir alguna cosa, ja sap on som. Que m'ho digui ell.

Si he bloquejat els usuaris és perquè es dedicaven a insultar. Si creen nous usuaris i respecten la normativa, no té perquè haver-hi cap problema.

--Pau 19:43 8 ago, 2006 (CEST)

Maties, no has de fer més d'intermediari. Em pot trobar aquí. --Pau 21:01 9 ago, 2006 (CEST)

Dues coses (més)

  1. Les categories no són immutables. Pots crear les categories que vulguis penjant-les d'alguna de les categories principals. Per crear una categoria, simplement assignes un article a aquesta categoria, deses els canvis i quan et surti (a baix) la categoria en vermell, la deses posant-li a quina categoria superior vols que pertanyi. Per exemple: Oblada, el col·locaria a una categoria nova: Categoria:Biologia, que podia estar dins la categoria superior Categoria:Matèries. De totes formes, si has de fer articles dispersos, jo els faria a la Viquipèdia. Allà arribaran a molta més gent i t'ajudaran a fer-los.
  2. Un atzucac és un camí sense sortida. Aplicat al wiki, són les pàgines que no tenen cap enllaç a d'altres pàgines del wiki.

--Pau 23:08 11 ago, 2006 (CEST)

Categories

Com ja has vist, he creat la Categoria:Ciències Naturals i hi he posat el raor i l'oblada. Per cert, que l'article del raor està bastant ben fet, el podries dur a la Viquipèdia (fes-li una repassada ortogràfica abans) ... --Pau 22:15 14 ago, 2006 (CEST)

Els científics

Crec que seria molt interessant que, com a mínim, copiassis els articles que fas sobre grans científics a la Vqiuipèdia. Alguns, no tenen ni entrada ... --Pau 19:55 20 ago, 2006 (CEST)


Correu matadejonc.cat

  • Idò me sap greu Maties, però no serà possible. No tenim prou comptes de correu disponibles per tots els alumnes, ni tan sols per tots els alumnes d'eso. Tenim els justos pels professors i prou. Potser més endavant ... Pau · Discussió 19:27 8 nov, 2006 (CET)

Nou usuari

Sí, ja ho he vist. Però no ha fet cap intervenció. Pots seguir les seves intervencions aquí: Especial:Contributions/Kami-sama. Si hi ha res de nou, avisau-me tot d'una. Pau · Discussió 21:54 15 nov, 2006 (CET)

SFTP

Prova de substituir http://www.matadejonc.cat per www.matadejonc.cat o bé per 80.26.116.161. Crec que de les dues maneres t'ha de funcionar. Pau · Discussió 18:47 24 nov, 2006 (CET)

No entenc el que me dius. Pau · Discussió 23:49 25 nov, 2006 (CET)
Això que tu fas no es diu "escriptori remot". És una simple connexió per ftp (sftp en aquest cas). Si vols connectar-te al teu ordinador per ftp, has d'instal·lar un servidor de ftp com el Filezilla Server (no te confonguis: el client és un programa equivalent al WinSCP, el que tu necessites és el servidor). El Filezilla, a més, és lliure. L'únic problema que pots tenir és que Ono o Telefónica te donin una IP dinàmica i no sàpigues a quin número t'has de connectar. Com que a l'escola tenim una IP fixa (80.26.116.161) i, a més, www.matadejonc.cat apunta cap allà, tot és més senzill. Pau · Discussió 12:13 26 nov, 2006 (CET)

Estadístiques i servidor ftp

Estadístiques? aquestes? A quines te refereixes?

Servidor FTP: aquí tens unes quantes receptes:

Pau · Discussió 22:34 28 nov, 2006 (CET)


Questió de popularitat

Només dirte que, no sé que pasa pero tu no estas al ranking de les pàgines més populars per molt que tocaria que hi fossis, pegali una ullada [a ses pagines més populars]

Project

Hola maties no se si als altres components vulguin saber on es troba el projecte d'anglès però a mi si. Quant puguis donam la direcció on es troba que amb el matacerca ja ho e probat tot. Posam sa direcció a nes meu espai de la wiki, gracis :D adeu! Usuari Discussió:lvaquer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines