IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Lvaquer

De Matawiki
(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Ham)
 
Línia 11: Línia 11:
  
 
No he entès gaire bé el que deies. He arreglat una mica [[Template:Biografies]]. Podries concretar-me el problema? <font color="green">'''Pau'''</font> · [[Usuari Discussió:Pau|Discussió]] 22:18 13 mar, 2008 (CET)
 
No he entès gaire bé el que deies. He arreglat una mica [[Template:Biografies]]. Podries concretar-me el problema? <font color="green">'''Pau'''</font> · [[Usuari Discussió:Pau|Discussió]] 22:18 13 mar, 2008 (CET)
 +
 +
 +
== Pràctiques d'urgència ==
 +
Ja he creat sa pàgina per sa memòria de s'experimentació : [[Magnesi i zinc amb HCl]]--[[Usuari:Oferrer|Oferrer]] 17:59 4 jun, 2008 (CEST)

Revisió de 17:59, 4 juny 2008

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:18 2 des, 2007 (CET)

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:53 9 des, 2007 (CET)

Ham

No he entès gaire bé el que deies. He arreglat una mica Template:Biografies. Podries concretar-me el problema? Pau · Discussió 22:18 13 mar, 2008 (CET)


Pràctiques d'urgència

Ja he creat sa pàgina per sa memòria de s'experimentació : Magnesi i zinc amb HCl--Oferrer 17:59 4 jun, 2008 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines