IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Jserra

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Uep joan, si no ho has vist encara he posat a genis de la història que les imatges són els enllaços a les mateixes pàgines dels cientìfics. Aixi està molt millor I per cert podries posar que en en galileo galilei la santa inquisició quasi el va matar. Res més.--Mpons 15:33 18 ago, 2006 (CEST)

Joan torn a ser jo en maties, ara te vull dir que en pau m'ha enviat un missatge diguent que poses es articles des cintífics a sa viquipèdia. Me faries un favor si es teus o fesis tu, i d'aquesta manera no semblaria com si tots els agues fet jo.--Mpons 21:43 20 ago, 2006 (CEST)

Contingut

Geometria

He parlat amb en Pau sobre ses pàgines de geometria que vareu crear i m'ha fet comunicarvos que ha decidit:

  1. Llevar "Aquesta és una pàgina formada principalment per en Joan Serra, n'Oriol Ferrer i en Maties Pons x" i llevar "SEMPRE QUE VOLGUEU PODREU MODIFICAR AQUESTA PÀGINA AMB BON CRITERI" ja que el segon es implícit i el primer desmotiva i fa venir ganes de no treballar a la pàgina perquè el mèrit serà vostre i perque a l' historial queda reflectit qui ha fet més feina.
  2. Ja que ja no necessitau aquest positiu per geometria i no coincideix amb l'esperit del matawiki pasar el contingut de geometria joan i geometria maties a una mateixa pàgina (Geometria) també per una millor organització i perquè no importa qui editi les pàgines sino la qualitat del seu contingut.

Esper que realitzeu aqusts pasos i d'eliminar Geometria Joan i Geometria Maties ja se n'encarregaran els administradors quan el seu contingut sigui a Geometria. Teniu un mes.--rolmos 16:12 30 des, 2006 (CET)

ajuda pel treball

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:15 2 des, 2007 (CET)

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:53 9 des, 2007 (CET)


Pràctiques d'urgència

Ja he creat sa pàgina per sa memòria de s'experimentació : Magnesi i zinc amb HCl --Oferrer 17:57 4 jun, 2008 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines